Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

People.

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
20
127
Solve puzzle
20 pieces
127 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Why this advertisement?

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

marionugchelen

@wammetje,, ik lees nu weer even je vorige berichtje.. wie gaat er bepalen of ik fotoos ga bewaren op mijn laptop? zou te gek zijn. ga de vraag eens aan mijn persoonlijke computerzoonhelpdesk voorleggen☺☺☺en ga zo tussendoor maar weer eens door de oude puzzeltjes heen☺☺☼groetjes!!!!

wammetje

Dank Marion voor dit warme commentaar. Ik ben het met je eens dat ook dit Jigidi spelletje steeds commerciëler wordt of is geworden. In mijn JIGIDI beginperiode heb ik al een gesuggereerd dat ik zou stoppen als het me te commercieel zou worden. Zover is het nog niet maar ik heb mijn twijfels. Van Google heb ik ook al een berichtje gekregen dat het opslaan van foto's enz. in de loop van dit jaar geld kan gaan kosten!!
Ik blijf mijn hoop vestigen op "student aan huis" maar dan moet het winterweer wat meewerken en de Corona maatregelen wat versoepelen.
Tis hier ook een witte wonderwereld, wel mooi maar ook lastig. Groetjes en blijf gezond. Wim.

marionugchelen

@wammetje...leuk oudje en nog steeds actueel Wim☺☺ en iedere keer weer akkoord vragen van jigidi over gebruiken van data enz. ik denk dat ggle hier veel voor betaald en dat onze lokaties van computergebruik duur worden verkocht. het is al lang geen site meer voor spelletjes maar een echt verdienmodel geworden. Daarbij komen dan ook steeds de veranderingen van de site en dat wordt er ook niet leuker op. Ik hoop dat je student aanhuis gaat komen en dat je snel weer mee kunt spelen☺☺☺sneeuwstormgroetjes uit ons isolement in een witte polder☺

wammetje

Dank Winnie, dit zijn protesterende mensen die niet weten waartegen ze protesteren en dat komt heel veel voor!!!

ladywil2

Leuk, maar wat is de yes - no

wammetje

Thanks Jason !!

wammetje

Dank je wel Gerdje en Marion. Fijn dat jullie dit leuk vinden.

jasonchung2

Thank you, Wim :-)

marionugchelen

Leuke piepeltjes.zonder masker gelukkig dus geen ja en geen nee LOL

Plezierig wammetje !

Why this advertisement?
  • Are you a Jigidi Plus member?

    When you become a Jigidi Plus member, you'll enjoy the completely ads-free Jigidi experience. Also, you directly support Jigidi and help us be as free as possible to make Jigidi even better every day.