Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

4. ~ 'Shell'

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
160
56
Solve puzzle
160 pieces
56 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Concha.

Patterns of Nature.
*Max level 416 pcs.

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

pukkiepuk

Thanks @LaurelRJones nice you to hear you enjoyed this shell with its little pond. Have a nice day! :-))

LaurelRJones

Very pretty shell! I love finding shells on the beach.

pukkiepuk

@daci
Děkuji, jsem rád, že se vám tento líbí. Dobrý den. :-))

pukkiepuk

@sylva33
Hoi Sylva, wat lief, ik heb jou ook gemist hoor!! :-))) Sorry dat het zo lang geduurd heeft om te reageren. Idd ik heb de operatie gelukkig achter "de rug". Het ging zo snel, lag binnen 2 weken al onder het mes. Bleek geen hernia maar een dubbele stenose dus helaas geen PTED, maar een laminectomie (L4&L5) gekregen. Nog wel steeds aan het herstellen, maar zo blij dat ik al stukken beter en verder kan lopen! :-)) Hoe gaat het met jou? Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je vandaag deze enorme hitte de baas hebt kunnen blijven! Ik wens je een koele bries toe met veel liefs en een dikke knuff terug!! Xxx :-)))

Hi pukkiepuk, ruim 3 weken kijk ik elke ochtend of jij alweer "in beeld" bent, maar helaas zonder succes. Nu hoop ik toch echt, dat je eindelijk de nodige behandelingen hebt gekregen en aan je revalidatie bezig bent. In elk geval wens ik je sterkte en een heel voorspoedig herstel. Veel liefs en een knuffel! :-))))

daci

je prostě nádherná