Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Kitzbühel, Oostenrijk

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
55
44
Solve puzzle
55 pieces
44 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Why this advertisement?

Leaderboard

  1. era42:25
  2. Hasli2:45
  3. Ribs3:06
  4. plsilk3:12
  5. mapletree3:37
  6. emacaj3:45
  7. 10saws3:45
  8. Ianto3:52
  9. diannez3:53
  10. cappy4:41

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

AnneM57

Hou de taai meis♥☺♥

madpol

Dankjewel!! Ja, we zullen na de vakantie snel wat afspreken, vind ik ERRUG leuk!
Ik laat wat van me horen als we terug zijn, we komen de 24e juli terug. Houdoe :-))) ☺☼♥☼☺

AnneM57

Hey Maddie, ik wens jullie een hele fijne vakantie, maar dat zal best goed komen, zeker na een zware periode in jullie leven. Althans, ik hoop dat het met Denise en met jou en Sieb beter gaat. Ik zag een poos geleden een foto van Denise en haar vriendinnen of FB bij Annie en dat zag er goed uit, hoewel dat niet altijd wat wil zegen natuurlijk. Afijn, lekker lummelen daar en genieten van zee, zon, strand en natuurlijk lekker eten'-))))))

Wat onze ontmoeting betreft, jammer dat Annie het niet meer mee kan maken. Ik zo'n bewondering voor haar. Als je terug komt van vakantie moeten we maar eens definitief een datum afspreken. En dan ergens maar weer in Breda. Moet wel een parkeergarage in de buurt zijn, kan niet veel meer lopen.

Nogmaals een hele fijne vakantie jullie en geniet er van♥☺♥☼

madpol

Hoi, we vertrekken aanstaande maandag, voor 2 weken. Naar Sanur, dat is een kustplaats in het zuuiden. Ons hotel ligt aan het strand, in feite hebben we een prive strand :-))) We gaan 4 excursies doen, zodat we ook wat van de prachtige natuur en interessante cultuur zullen zien. Verder ben ik wel van plan om ook redelijk lui te zijn, met een boek op het strand, onder een boom ofzo :-))))))))

Ik vind Breda nog steeds okay. Ik vroeg een tijdje geleden of mijn moeder het zou zien zitten, maar ze denkt echt dat ze dat niet meer kan. En ik ben bang dat ik het met haar eens moet zijn. De busrit naar Breda gaat gewoon niet lukken..
Heel jammer, maar ik hoop dat wij toch gewoon wat kunnen afspreken..
Hou je goed, Anne-Marie ☺♥☼♥

AnneM57

MEIS......wat een geweldig nieuws!!!!! ☺☺☺ Bali!! wat ontzettend leuk voor jullie, ik ben echt blij voor jullie, super!!!! ♥♥♥ Hoe kom je zo??? En wanneer en voor hoelang????
Ik had het met Wammetje en Marion over om weer eens een ontmoeting te organiseren. Wammetje moet de komende tijd vaak naar het ziekenhuis voor zijn vrouw en hemzelf. Ik weet niet of Annie in staat is om te komen. We moeten eens een datum zien te vinden en een plek. Is Breda nog steeds OK voor Annie en voor jou?
Wel, laat maar weten.
Ben overigens blij dat de foto van Kitzbuhel OK was voor je.☺♥☺

madpol

Nee hoor, maakte me niet verdrietig. Ik vond het leuk om dat terras nog es te zien, herkende het meteen. Wij zijn in totaal 3 keer naar in Kitzbühl op vakantie geweest, vonden het daar erg leuk, en mooi! We maakten overdag meestal superlange wandelingen, en streken daarna neer op een terrasje voor zo'n lekkere salade en bier :-))) Dit was één van onze terrasjes :-))))) Dus nee hoor, voel je asjeblief niet naar ofzo, ik ben blij dat we zulke vakanties gehad hebben ☺
(ps over vakanties gesproken, ik ga binnenkort met de kinderen naar Bali! Geweldig hè :-))))))))]

AnneM57

Ach Maddie, wat is dat nou wat. Ik hoop dat het je niet verdrietig maakt. Ik voel me een beetje naar daaronder. Aan de andere kant als het goede herinneringen, aan je smily te zien is dat zo, is het alleen maar fijn. Het was daar best toeven overigens;-))

madpol

Anne-Marie, op dat terras heb ik meerdere keren gezeten, met Mario ☺

Why this advertisement?