Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

*2. ~ 'Pink Dew' (L)

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
221
42
Solve puzzle
221 pieces
42 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

LARGE series.
*Max. level 221 pcs.

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

pukkiepuk

Ach!.. en dan zit je nu met je muishand helemaal uit te leggen wat je 'handige' afk. betekende, sorry... :-P
B.st & O.st. die voeg ik zeker toe aan m'n Van Dale. :-)) Wat jammer dat je zo'n plensbui hebt gehad, ik hoop dat het weer morgen beter voor je wordt. Stoofpeertjes heerlijk!! Bon appétit & nog veel puzzelplezier! :-)))

Hallo pukkiepuk! Geloof het of niet....B.st. is mijn eigen uitvinding en betekent: bovenstaand(e) hihi. Werd ingegeven door kramp in m'n muishand om sneller klaar te zijn."!) Fijn dat je nog even in de tuin kon genieten van de zon. Hier heeft het gegoten!!!! Inmiddels schijnt er een felle zon en dat is helaas niets voor mij. Ergo zitten er voor mij vandaag 2 dingen op: stoofperen koken en puzzelen! Ook niet slecht, hé? Liefs,:)))

werd

pukkiepuk

Hoi Sylva! Wat leuk, ik dacht net aan je. Blij dat je de series leuk vindt en hoop dat het snel weer goed komt met je ogen en hand. Hoop ook dat je vandaag wat mooie najaarszon in Zeist tegenkomt tijdens dat uitrusten. Het waait hier hard, maar in de tuin uit de wind is het nog even lekker genieten. Ja gelukkig (ik klop het gelijk af hihi) gaat het nu even redelijk. Ik was idd helemaal door mijn puzzelvoorraad heen dus ben de laatste 2 dagen bezig geweest de boel weer wat aan te vullen. (B.st.? geloof niet dat ik die afk. al ken...) Jij ook een heel fijn weekend en nog veel plezier! Lieve groetjes. :-))

Hi pukkiepuk, gaat het weer wat beter met je? Gezien de prachtige series die je hebt geplaatst moet dat haast zo zijn.:)) B.st. puzzel is geweldig!! De anderen ga ik nog maken, helaas trekken ogen en hand af en toe hun eigen plan, dus het gaat nog even duren, haha! Ik wens je een heel fijn weekend! Lieve groetjes, Sylva

pukkiepuk

Didn't noticed before @glensue but yes it does, so funny now I see that! :-D

Resembles a praying mantis