Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Mijn LidCactus

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
88 pieces
44 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Why this advertisement?

Leaderboard

  1. dkektk5:38
  2. schutkleur8:04
  3. Impie8:14
  4. wrenaura8:27
  5. deewms9:10
  6. Annetta9:24
  7. djinn56510:36
  8. newtooner10:40
  9. clarabel11:07
  10. ricecakesgirl12315:07

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

Impie

Da's toevallig A3ana:)) Behalve op zolder heb ik in alle kamers en keuken laminaat liggen. Heerlijk!!:))

A3ana

Ik heb een roze in de knop en de zelfde houten vloer in m,n keuken :-))

Impie

Of misschien verzorg je ze juist TE goed, dat kan ook. Een Lidcactus gaat min of meer uit "armoede" bloeien. Die van mij staat op de vensterbank boven altijd in dezelfde positie,dat is ook belangrijk en als hij 1 keer per maand een beetje water van me krijgt dan mag hij blij zijn! Nu krijgt hij met zijn knoppen wel iets meer aandacht. Bij mijn schoonouders stond vroeger ook stokoude Lidcactus en die was ontzettend groot en een oerwoud aan bloemen ieder jaar!!

schutkleur

Ze kunnen inderdaad erg oud worden. Een kennisje heeft er eentje die nog van haar moeder geweest is en waarschijnlijk al over de 30 jaar oud is.
Dat is mij helaas nog nooit gelukt. Misschien verzorg ik ze niet goed genoeg :-)))

Impie

Dank je Schutkleur. Deze heeft aan het begin van het jaar ook gebloeid en nu dus weer. Ik denk dat deze al gauw een jaar of 5 oud is, en tot nu toe bloeit hij 2 keer per jaar, maar niet op vaste tijden!! Ik heb er eens een 11 jaar gehad en die bloeide altijd zo rond de Kerst.

schutkleur

Hij is mooi Impie!! Bloeit hij altijd om deze tijd? Ik heb er nu ook eentje met knoppen, maar die had ik in april gekocht, in bloei. Dat komt misschien omdat de bloemist `m in bloei getrokken had??? De andere drie die ik heb bloeien gewoon 1 x per jaar.
Leuke foto, zo van bovenaf.

Impie

I read it Gemstone:)) I never felt corrected by you, but as Catslave also wrote sweetie in her comments with Goofies puzzle, I thought I wrote it wrong.
I'm learning at the proces.:DDD

gemstone

Impie...I left a message for you on Tyr's puzzle. :DDD

Impie

Vast en zeker Annetta!! Het is een plant van meerdere jaren oud en tot nu toe geeft hij iedere keer nieuwe bladen en bloemen. Als ze verder open zijn dan zal ik er nogmaals een puzzel plaatsen:))

Annetta

Veel knoppen! Wordt vast mooi!

Why this advertisement?