Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

vinkje

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
56
104
Solve puzzle
56 pieces
104 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Why this advertisement?

Leaderboard

  1. tessy2:38
  2. sonjakapcia2:49
  3. moeke2:52
  4. girch2:55
  5. snowbunnywi2:59
  6. sve13:04
  7. DavieG703:10
  8. schutkleur3:16
  9. Ginni23:27
  10. soulRebel3:27

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

schutkleur

You`re welcome, Roseheather :)

schutkleur

Duiven zijn hardnekkig, Impie. Twee jaar lang heeft een stel bij mij proberen te nestelen. Maar ze geven heel veel troep, ik jaag ze dus ook altijd weg. Niet aardig misschien, maar nestelen doen ze maar ergens anders.

roseheather

Ah, Schutkleur, I was going to add that it reminded me of our purple finches. ; ) Thank you for the ID.

Impie

Kan ik het niet laten om te vertellen wat er bij mijn oudste zoon op het balkon heeft genesteld vorig jaar. Een stadsduif had daar 3 eieren gelegd en uitgebroed!! En dan te bedenken dat hij13(!) hoog woont. Dit jaar heeft hij gezorgd dat ze er niet meer konden nestelen, want het gaf wel een hoop troep en ze stikten ook nog eens van de luis!!!

schutkleur

You`re very welcome, Roseheather. It`s a finch.

schutkleur

Hier vlak naast zit een park(je) (je loopt er in 10 minuten dwars door heen), daar komt die specht denk ik vandaan. En af en toe heb ik een Vlaamse gaai, maar die is nog sneller weg dan de specht. Mezen zijn hier zeer algemeen, ook ik heb af en toe, in midwinter, een winterkoninkje. Krijg dan ook wel eens een roodborstje. En 1 vink, al jaren lang. Wel verbazend eigenlijk, ja, zoveel vogels 6-hoog op een flat en onder de rook van Rotterdam. Echt natuur heb je hier nauwelijks. Vandaar misschien dat de vogels wat meer naar de huizen trekken?

roseheather

Lovely soft pinkish colors in this bird's feathers. Thank you for posting this.

Impie

Is er bij jou een bos in de buurt? Er komen best veel verschillende vogels bij je op balkon, leuk. Er komt hier heel vaak een winterkoninkje op de schutting, je moet echt 2 keer kijken wil je hem zien:) Die zijn heel dapper en ook wel een beetje dom, want als Goofie in de tuin loopt zit dat piepkleine beestje tegen hem te "schelden" waardoor hij de aandacht juist naar zich toetrekt, terwijl Goofie hem in eerste instantie nog niet eens had gezien:)) maar gelukkig heeft hij er nog nooit eentje gevangen, wel muizen.

schutkleur

Dank je. Ik doe m`n best :-)

A3ana

Je legt het mooi vast hoor met je camera-super

Why this advertisement?