Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Blossom 6. Jan.2013

70 pieces
6 comments
64 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

Dank je Schutkleur. Ik kan me echt niet voor de geest halen hem in deze periode van het jaar te hebben zien bloeien. Ik ga morgen eens spitten in oudere foto's van jaren her. Ik hou je op de hoogte:)))

Impie

hoi soydebr, even op de valreep. Ik heb gisteren niet naar het skieën gekeken, heb er dus helemaal niks van mee gekregen. Wel toevallig dat er zo weer een link naar Den Haag wordt gelegd:)) Je voelde zeker wel enige trots toen je dit vernam? Vanavond heb ik naar een documentaire gekeken over de Hema, die heeft zich aardig uitbreid in Europa. En daarna nog even met mijn jongste zoon Word Feud (scrabble) gespeeld op mijn tablet die ik van hun tweeën heb gekregen voor de kerst.
Na nog even deze regels naar jou getikt te hebben is deze dag ook weer voorbij en ga ik zo naar bed. groetjes

soydebr

Ja, ik ga eigenlijk wel een beetje laat naar bed, ik heb de TV. aan en de comp. aan, dus ik zit meestal met een oor te luisteren naar de TV. Als er iets leuks of interessants is ga ik wel even kijken.
De laatste tijd hebben wij overdag ongeveer 6 graden,s'nachts vriest het wel, dus de piste is dan s'morgens wel hard. Eind van de week wordt het een beetje kouder. En sneeuw, een beetje zeggen ze.Heb je gister op TV. Nos bij de sport iets gezien van die Oostenrijker die met skieen gewonnen heeft? Zijn moeder komt uit Den Haag, leuk he?

schutkleur

Mooie foto, Impie! En een prachtige boom. Die is al jaren oud en staat waarschijnlijk al jarenlang in januari te bloeien:))))

Impie

Hoi soydebr, toen jij dit schreef was ik denk ik al naar mijn kooi:))
Volgens mij heb ik de boom nog nooit eerder in bloei gezien rond deze tijd, het is echt de wereld op zijn kop. Ik zie in de tuin ook al weer allerlei puntjes boven de grond komen. Met dat weer dat jullie hebben kun je dan wel skieën of is de sneeuw niet geschikt? Hoeveel graden is het bij jullie?? Het is hier nu ca. 7 graden een beetje waterkoud en nevelig, maar tot gisteren hebben we temperaturen van boven de 10 graden gehad met redelijk wat zon!

soydebr

Hoi Impie, misschien ben je al naar bed, want ik ga nu. Wat een prachtige boom en nu al in bloei?
Het is ook wel steeds te warm voor het jaar.Bij ons heeft het eergister geregend en gister sneeuw(regen), wat voor ons ook niet normaal is.Wij hebben hier ook wel periodes zoals met de kerst, dat het dooit,maar nu is het al de 7de Jan. en nog steeds te warm.Zo, nu is het echt tijd dat ik ga,gr.

Leaderboard

Impie4:29
debdaz4:46
jennyj4:56
buba4:57
lil35:08
daisy381405:17
pollyran5:30
schutkleur5:31
leriger25:37
soydebr5:48