Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Canal in Delft

84 pieces
4 comments
91 solves
Solve puzzle
Yesterday (thursday-"market" day) I visited Delft with my friend. It was rather cold but the weather was actually good and we had a lovely day!!

Comments

Add new comment
Impie

Bij Intratuin in 's-Gravenzande heb ik samen met mijn vriendin een paar keer geluncht. Was erg lekker, dus de high-tea zal ook wel goed smaken. Je zult het vast leuk vinden en je bent er even tussenuit!.
Bij Leonidas in Delft hoef je nooit te bespreken voor een high-tea maar het is altijd druk, vooral tussen de middag. Hun lunches zien er ook heel smakelijk uit, maar wij gaan altijd voor de high-tea en maken er een leuk dagje Delft van. We zitten altijd bomvol als we weer naar huis gaan:))

schutkleur

`t Was niet alleen donderdag berekoud. Vind het al een hele week zo koud. Vooral op de fiets, tegenwind. Dus dan denk ik : ga morgen maar lopen, maar dat hielp niet veel, die wind is dan nèt zo koud en het duurt veel langer! Vooral hier om de hoek van de flat is die wind messcherp en ben ik steeds weer blij dat ik de hal in kan stappen.
Heb binnenkort ook een high-teatje met twee kennisjes, bij Intratuin. Doe het eigenlijk nooit maar heb er wel zin in:)))

Impie

Dank je Schutkleur. Ik heb niet gezien dat ze ook iets kregen, maar behalve die ene zwaan en een stel duiven op de kant vanwaar ik de foto heb genomen, zaten er zo ontzettend veel eenden.Opeens was er een hoop tumult en schoten ze allemaal naar de andere kant,maar deze bleven zitten.
Die markt is inderdaad op het plein bij de Nieuwe Kerk, het was niet zo gek druk want het was echt bere koud donderdag. Ik ging met mijn vriendin in Delft high-tea-en bij Leonidas. Heerlijk!!

schutkleur

Leuke foto! Grappig hoe al die waterdieren zitten te wachten op een stukje patat.
Is die markt op het plein bij de Nieuwe Kerk???

Leaderboard

Kate1096:22
molly6:28
yatkwoklau6:46
jpmitchell7:04
vialdana7:12
schutkleur7:21
musti8:51
Impie8:55
heuck519:02
bobway9:30