Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

eerste tête-à-tête, 2-2-2013

64 pieces
7 comments
60 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Heb inmiddels nog een paar knoppen die geel worden, Impie. En het scheelt ongetwijfeld waar ze staan. Op mijn hoogte vriest het vaak (niet altijd, zal wel aan de windrichting liggen) een paar graden minder dan aan de grond. Toch staan deze narcisjes in een bak waar de zon nog niet op komt (pas als de zon wat hoger staat), wel jammer want ik fotografeer liever met zonlicht.

Impie

Jouw narcissen zijn in een verder stadium dan de mijne in de tuin. Zal wel door de koude grond komen, als ze opkomen dan zal ik ze ook fotograferen en plaatsen. Heb wel gisteren 2 bossen gekocht en in vazen verdeeld, staat gezellig een beetje voorjaar zo in de winter:)

schutkleur

It sure is, Nova:)))

schutkleur

A3ana : onderstaand commentaar is natuurlijk voor jou bedoeld, vergeten er bij te zetten:))

schutkleur

Koop eigenlijk nooit bolletjes om te planten. Ooit wel gedaan, heb er wel eens 400 (!) gehad maar toen ik tot de ondekking kwam dat de afstervende bladeren ieder jaar weer dik onder de luizen zaten ben ik er mee gestopt.
Deze had ik verleden jaar gekregen voor in de huiskamer. Als ze dan uitgebloeid zijn kan ik het dan toch niet over m`n hart verkrijgen om ze weg te gooien. Dus dan zet ik ze maar op `t balkon en plant ze dan in het voorjaar. Na de bloei knip ik het groen dan meteen weg. Daar heeft deze zich blijkbaar niets van aangetrokken:))

Nova

Fresh and beautiful, a harbinger of Spring!!

A3ana

Ik had ze voor in de tuin maar zijn na 1 jaar nooit meer terug gekomen.
Ze zijn zo schattig die kleintjes.

Leaderboard

viktorie3:05
clancy24:04
Putyka4:21
kokkie4:41
beeth4:45
rrmesm4:45
schutkleur4:46
hud54:51
conrad4:56
cheerio165:00