Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

rietpluimen

63 pieces
9 comments
88 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

Ik hoop dat je er veel plezier van hebt. Handig dat je ook foto's kan maken van iets dat achter je ligt:)) Lijkt een beetje op een 007 gadget:-)))

schutkleur

`k Heb nu een Panasonic Lumix DMC FZ200. Moet er nog een beetje aan wennen. Werkt wel ongeveer als de Canon maar doet soms toch heel onverwachte dingen. Het schermpje is een ietsje groter en duidelijker en kan gelukkig ook uitklappen en naar alle richtingen draaien (kan zelfs een foto maken van iets dat achter me ligt:)) )

Impie

Nou Schutkleur, dat is dan een geslaagde nieuwe aanschaf.. ..je nieuwe fototoestel doet het in elk geval ook heel goed!!
Het resultaat is zeker de moeite waard van het "spijbelen" dat je gisteren hebt gedaan!:)) Wat voor camera heb je nu??
We hebben in het Haagje gisteren een beetje raar weer gehad, met wat korte buien en tegen de avond meer regen, maar het was niet echt koud, wel meer wind dan vandaag!

schutkleur

Thank you Nova, and you`re very welcome !!

schutkleur

Dank je wel, Impie. And je hebt gelijk wat het leggen betreft, ik had er ook moeite mee. We staan ook vlak onder elkaar :)
Ben altijd blij met een pluim hoor! Gistermorgen heb ik een uurtje gepakt (moest eigenlijk iets anders doen) omdat het zulk prachtig weer was. De lucht was praktisch strakblauw en er was weinig wind. De weerberichten gaven wolken en buien voor de kustgebieden, dus misschien had jij gistermorgen wat minder mooi weer?
Heb een nieuw fototoestel, moest ik toch wel even uitproberen :-)))))

Nova

Wonderful reflections & colors; thanks, schutkleur.

Impie

Een hele mooie foto Schutkleur. Eenmaal gepuzzeld...wat overigens niet zo heel simpel was:))...zie je de details zo mooi. Vooral de weerspiegeling in het water vind ik erg mooi!

P.S. Ik hoop dat je nog een plekje over hebt om ook mijn pluim bij al die andere pluimen die je altijd krijgt te stoppen:)))
Ik maak er een geintje van, maar het is wel degelijk verdiend!

schutkleur

Ja, die rietpluimen zijn op dit moment heel erg mooi, met de zon er achter.

A3ana

Dit vind ik ook prachtig.