Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Goofie: I pretend I don't mind you're going as long as you're back by twelve!:))

88 pieces
7 comments
74 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

:))

schutkleur

:)))) Het zijn toch zulke karaktertjes!! Ben blij dat Lucky het je na 3 dagen weer vergeven had:))

Impie

Dank je Schutkleur. Ben zo blij dat je dit ook herkent. Goofie kan heel arrogant zijn als hij wil, maar aan de andere kant komt hij ook heel vaak aandacht vragen.
Jij bent dan een hele dag genegeerd door jouw Toby. Dat is nog kort, Lucky van ons heeft het een keertje gepresteerd mij en dan bedoel ik ook alleen mij!! 3 dagen te negeren omdat ik een kat die onderaan ons portiek zielig zat te miauwen had binnen gelaten. Het was een heel lief mooi zwart dier dat eerst alle hoeken van het huis kreeg te zien door Lucky. Ik heb toen de dierenambulance gebeld en die hebben hem opgehaald, maar IK had die kat binnengelaten dus ik was schuldig. Ik vond het verschrikkelijk want telkens als ik toenadering zocht dan ging hij voor me op de loop en dan wel bij mijn man zitten slijmen!! Happy was tijdens onze afwezigheid(vakanties) altijd boos op de mensen die op hem pasten en kregen klappen en krabbels van hem en was altijd meteen helemaal blij als hij mij weer zag, dat was echt een moederskind.
Deze foto heb ik gistermorgen vlak voordat ik wegging gemaakt en ik zei nog tot strakkies,maar het is nu wel goed tussen ons hoor:)))

schutkleur

:))))) Heel goed geschoten!!!
Ik las daar dat hij je negeerde toen je weer thuis kwam, daar zijn ze inderdaad heel erg goed in. Heb mijn Toby eens 10 dagen alleen gelaten. Nou ja, niet echt, ze was bij m`n ouders en werd perfect verzorgd. En ik had haar voordat ik weg ging heel erg goed uitgelegd dat ik maar 10 dagen wegging (naar Rusland). Al dagen had ik me verheugd om haar weer terug te zien, maar toen ik thuis kwam heeft ze me een hele dag letterlijk de rug toegekeerd!!!!!!

Lynetteoz

Wow Goofie must have been cross with you!

Impie

Don't know if he actually knows the time..I was back at 12.45! My son who was home had let him in the garden.... I got totally ignored by Goofie when I came home!:))

gemstone

On the dot! :)))

Leaderboard

catslave4:14
slp5274:25
gemstone5:34
hurshy5:54
squareagle6:18
Osmanka6:25
Impie6:30
schutkleur6:39
Catemma6:53
nannachickens6:54