Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

nijlgans

56 pieces
6 comments
102 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Heb ze gevonden, Impie. Dank je:))

Impie

Ja Schutkleur, echt waar op de daken en een herrie dat ze dan maken:))) Vlakbij waar ik (1xp/14dgn) werk, zag ik laatst dat ze ze vingen en aan beide poten een gekleurde ring deden en daarna weer loslieten. Ik denk dat ze zo de populatie een beetje in de gaten houden, want in een ander gebied langs een hele drukke weg daar is het een paar jaar geleden behoorlijk uit de hand gelopen. Ze kregen gemiddeld zo'n 10 jongen per keer en het was niet normaal zoveel als daar zaten. Er zitten er nu veel minder en wat er met ze is gebeurd, wil ik liever niet weten. Ik heb nog een foto uit 2005 gevonden van een moedergans met jongen, ik zal hem straks plaatsen en ook die van mijn Prunusboompje:)

schutkleur

Thank you, Robbiel!! And you`re very welcome!

schutkleur

Op de daken, Impie???? Het was zondag voor `t eerst dat ik hier in de vijver nijlganzen zag. Had er wel al eens eentje gezien in het Oosterpark, maar dacht dat dat een tamme was (kan ik me natuurlijk heel erg in vergissen).En wat dat tateren betreft : ze kunnen inderdaad een hoop herrie maken!!! Hoorde ze al van ver (al wist ik niet WAT ik hoorde :)))) )

Robbiel

Another lovely photo schutkleur, thanks.

Impie

Prachtige foto. Zo op het water zie ik hem het liefst:)) Ze zitten hier soms met zijn twee├źn op de nok van de huizendaken en dan maar tateren!:)))

Leaderboard

JAJA482:34
moeke2:37
beatlecarol2:52
Impie3:17
reinaj3:27
pluis3:27
KingOtis3:34
franneke3:48
calleycat23:50
tabbycat3204:06