Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Kievitsbloem - Fritillaria meleagris

63 pieces
6 comments
41 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

Precies!:)))

schutkleur

Dan is deze puzzelsite vast een goede manier om wat meer over je planten te weten te komen : je maakt foto`s voor de puzzels, wilt er de juiste naam bij zetten en zoekt die dan op. En als je `t helemaal niet meer weet vraag je gewoon aan je puzzelvrienden of zij het weten :)))))

Impie

Dank je Schutkleur, dit is inderdaad ook een bolletje. Met onkruid weghalen zal ik er ongetwijfeld een paar hebben vermoord:(( want ik weet dat er meerdere hebben gestaan, maar ik herken niet echt ieder bolletje dat ik (per ongeluk) verwijderd heb, dit is tot nu toe wel de enige die is opgekomen. Om de Latijnse naam te weten heb ik op Google gekeken en zag daar ook dat ze er zo'n 8 jaar over doen om te bloeien! Geen idee of ze er ook al zo lang staan, zou zomaar kunnen. Ikzelf heb tot een drietal jaren geleden niet zo heel veel aan de tuin gedaan, ja onkruid weghalen omdat mijn man dat niet meer kon, maar het planten is allemaal van zijn hand geweest en onderhouden heeft hij gedaan zolang hij dat kon.

schutkleur

Heel mooi Impie, die heb ik zelf nooit gehad. Is dit nou ook een bolletje????

Impie

Thank you canoekaw. This flower is still closed and should open in a few days. If it does, I'll take another pic. and post it.

canoekaw

I really like the pattern on the petals. It is so elegant with the turned down flower.