Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

viburnum, 6 jan. 2013

72 pieces
9 comments
122 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

This is quite normal, Roseheather, it`s a winter-bloomer (if that`s the right word). All four puzzles I posted this day usually have flowers this time of the year.
I`m glad you enjoyed this one!!

roseheather

What a fun puzzle. I didn't make the board, time is 7:16, but I enjoyed it! ; )

roseheather

Oh, my. Blossoms already. Reminds me of what we were seeing in North Carolina. Are these early, or is this normal?

schutkleur

En nu maar hopen dat ik hem ken:)))) Als het een bloeier is helpt het om de bloemen ook te fotograferen :))

Impie

De interesse is er absoluut en van bijna alle planten die in de tuin staan weet ik de namen wel. Vorig seizoen kwam een plant op en ik wist en weet echt niet meer hoe hij heet. Mijn man was de grote plantenkenner en wist van alle planten die voornamelijk door hem zijn geplant, feilloos de namen te noemen,maar ja ik kan het hem helaas ook niet meer vragen. Ik kan niet uitstaan dat ik er niet achter ben gekomen hoe die plant heette. Als hij eerstdaags weer opkomt zal ik er een foto van maken misschien dat jij me dan kan vertellen wat de naam is.

schutkleur

Dank je Impie. De winterbloeier is over `t algemeen roze. Maar misschien ken je wel de zomerbloeiende viburnum. Heeft (meestal witte) bolvormige bloemtrossen of open schermen. Doet in de verte wel wat aan hortensia denken.
Namen van planten leer je gaandeweg, vaak doordat je ze zelf hebt of gehad hebt, en er komen er ieder jaar wel een paar bij. Niet echt knap dus, maar je moet er misschien wel echt interesse voor hebben:)

schutkleur

Dank je Annetta. Nam deze foto vanmorgen in het plantsoen, had helaas geen mogelijkheid om er aan te ruiken. Geuren jouw takken???

Impie

Heel mooi Schutkleur. Mooie kleur en ik ken deze eigenlijk niet. De bloempjes hebben (heel in de verte) wel wat weg van de Flox. Ik vind het knap van je dat je zoveel namen weet van alle planten die je fotografeert.:)

Annetta

Mooi, ik kreeg toevallig gisteren een paar takken van mijn buurman!

Leaderboard

averysmimi4:12
svediga4:14
schutkleur4:57
magdanoz355:03
conrad5:04
babickav5:05
Toto5:07
hogata5:11
helen12345:19
Annetta5:27