Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

De Goden verzoeken

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
56 pieces
13 comments
88 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?


ik wil wel graag dat het gaat sneeuwen
wekker wakker worden
voer voor vroege volgens

Comments

Add new comment
Catharina48

ja dat hoor ik vaker.....hoop binnenkort bericht te krijgen. oogartsen zitten overvol. het wordt steeds lastiger voor me, daar ik veel lees. toch lekker deze opkikker van je te lezen

hehety

Ja, dat ben ik. Binnen een half jaar was ik ook bijna blind en dat is beangstigend als het opeens zo hard gaat. Na de operaties geen nastaar of wat dan ook gehad. Er ging, letterlijk een wereld weer voor mij open. Het is het waard.

Catharina48

ik sta op de lijst ook voor de torische lens...ik moet wel, anders word je blind, dat heb ik een dag kunnen ervaren met 1 oog Hehety, heet jij Henny? je bent toch van 50plusser?

Raaike

Henny, :-))) ♥

hehety

Troost jullie.
Ik heb in 2014 twee staaroperaties gehad en geloof mij: Ik kan die arts nog steeds op mijn blote knietjes bedanken. Ik ging al foto's maken onderweg om thuis op de pc te kijken wat ik nu gezien had.
Nu geniet ik zo van de scherpte en de kleuren dat ik gek ben op foto's en vooral om er puzzels van te maken en uit te leggen.
Catharina, je zult er geen spijt van krijgen om te laten doen. Het is niet te vergelijken met een netvliesloslating. Ga er voor!

Catharina48

dank je wel Raaike ik moet het gewoon ondergaan anders word je blind....moet er niet aan denken. ben wel wat gewend, die netvliesoperatie heeft uren geduurd .....pas goed op je ogen je hebt maar 1 stel.

Raaike

Catharina, dan ben ik solidair met jou, ik heb ook cataract, zo zeggen ze dat hier in België.
En zal in de toekomst ook een operatie moeten ondergaan.
Hopelijk moet jij niet te lang wachten om geholpen te worden, ik wens je toch een goeie beterschap toe. :-))) ♥

Catharina48

ik sta op de wachtlijst voor staar aan beide ogen en torische lenzen best eng...heb in het verleden een netvliesloslating gehad. zit enorm te turen nu daar de brillenglazen ook niet meer goed zijn.

Lia

Catharina: Wat erg voor je, slechtere ogen! Hopelijk kun je nog lang Jigidi puzzels / postings blijven zien!

Catharina48

even bijtanken met koffie je Raaike...vroeger had je nog echt vrouwen en mannentaken....zulke strenge winters heb ik in mijn jeugd meegemaakt. door mijn steeds slechtere ogen zie ik een fout.

Catharina48

zij heeft andere taken maar hij heeft het in zijn rug zo te zien

heftig Lia, dat zijn van die gebeurtenissen je vergeet het nooit en dat hoeft ook niet. ja je hoofd wat leeg malen....voor mij een dagelijks gebeuren om van alles even te kunnen vergeten...rugzak leeg gooien zoiets.....en dan weer door....sterkte. ♥

Raaike

Ze zwaait met een taske koffie om hem even iets warm aan te bieden. :-)))

Lia, die sneeuw was er speciaal om jou even af te leiden.
Door die sneeuw te ruimen was je even bezig , echt wel een goeie therapie, op dat ogenblik. ♥ ♥

Lia

Waarom helpt ze niet even mee?
Ze ziet er nog jong en gezond uit!!

Deze week herinneringen: Ik moest dit 10 jaar geleden, de laatste winter met steeds weer sneeuw, sneeuw, sneeuw,.... alleen, zelf doen!
Eerst lag mijn man ernstig ziek thuis en daarna overleed hij (deze week 10 jaar geleden). Al die tijd sneeuw. We woonden helemaal buitenaf, dus toen heb ik heel wat sneeuw geruimd. Steeds maar weer! Was misschien goede therapie??

Why this advertisement?
Why this advertisement?