Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

hamamelis, 6 jan. 2013

64 pieces
7 comments
35 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
roseheather

I missed this one. It is beautiful!

We had returned from our son's house, then went to see our daughter, and I was not all that bright for a few days. a bit tired!

schutkleur

Dank je A3ana. Vind het zelf ook iedere keer weer een heel bijzondere bloei. En als ik de gelegenheid krijg ga ik even ruiken:)))
Dat is heel ergerlijk, van die p.c., voor jou, en voor ons jammer omdat we dan op nieuwe puzzels moeten wachten:((

schutkleur

Eerlijk gezegd, Impie, weet ik niet wat men gebruikt als paastak. Maar een hazelaar is inderdaad iets anders dan een toverhazelaar. Hazelaars staan hier bij de fleet, ik raap iedere herfst hazelnoten. Het blad lijkt wel heel erg op elkaar. Heb zelf ook al een paar keer een gewone hazelaar gehad maar was steeds iets mee, geloof dat ze steeds onder de meeldauw zaten. Waarschijnlijk staan ze liever niet in een pot. In de volle grond doen ze het fantastisch en kun je je eigen hazelnoten oogsten:))))

A3ana

Heel mooi---even ter info: Ik kan helaas geen foto,s/puzzels plaatsen heb p.c problemen.

Impie

Weer wat geleerd. Het is dus wel een andere soort dan de hazelaar ,die gebruikt wordt als paastak???
Toen wij hier kwamen kijken voor ons huis,stond er helemaal achterin de hoek van de tuin een boom. De vrouw vertelde, dat ze jaren daarvoor een paastak in de grond had gezet en dat was die boom geworden. Hij was ziek en er zaten allemaal zwammen op de stam en hij stikte ook van de luis. Toen we het terras gingen maken hebben we hem weggehaald.

schutkleur

Niet zozeer in het wild, Impie. Deze staat in een tuin hier in de straat, en hij ziet er geweldig uit. Ben stik jaloers. Heb er zelf eentje gehad met iets lichter gele bloemen. `t Is een toverhazelaar (witch hazel, of ook wel wych hazel), hij geurt werkelijk fantastisch en krijgt zelfs kleine vruchten die een beetje op hazelnoten lijken, maar `k weet niet of ze eetbaar zijn.
Als ik de kans krijg wil ik er weer eentje:)

Impie

Weer zo eentje die ik bij mijn weten nooit in het echt heb gezien. Ik weet wel dat ze gebruikt worden voor zalf voor "een pijnlijke aandoening". Deze groeit dus gewoon bij jou in het wild??

Leaderboard

dondonbee4:08
Impie4:29
averysmimi4:32
drgill0004:45
zany4:46
schutkleur5:18
ingemdsen6:01
anneke36:12
silvestra6:26
mado886:27