Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

prunus subhirtella

56 pieces
3 comments
40 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

Je hebt gelijk, de bloesem aan mijn appelboompjes zijn ook roze en worden schattige witte bloempjes en heerlijke appels!! Soort Hollandse Golden.
De Japanse Esdoorn stond een paar jaar in een pot en deed het goed, toen de plek vrij kwam van de Prunus, hebben we hem in oktober 2011 (opgezocht welke tijd het kon!) daar gezet. De grond had toen ook de tijd gehad om te rusten. Hij was goed aangeslagen, want hij heeft het afgelopen seizoen gedaan! Zonde van de jouwe:(

schutkleur

Jammer Impie, van je prunus. Een boom met een wespennest zou ik echter ook weg gedaan hebben!! Maar zo`n japanse esdoorn is ook geweldig!! Heb er zelf eentje gehad die uitkwam met helderrood blad. Helaas doodgevroren vorige winter :(((.
Deze prunus staat in het plantsoen, en ja... de roze knoppen worden witte bloemen. Een appel doet dat ook heel erg. Heb deze foto ook vanmorgen gemaakt, alleen een beetje vergeten het er bij te zetten :)

Impie

Schattig! Ik hou daarvan, heb zelf een Prunusstruik met roze bloempjes,die bloeit alleen in het voorjaar. Worden die roze knoppen witte bloemen??
Je hebt misschien weleens op een van mijn (tuin)puzzels mijn kleine Japanse Esdoorn gezien? Op de plek waar deze sinds oktober 2011 staat, stond eerst een bloesemboompje, ik heb er nog wel foto's van en zal er binnenkort eentje plaatsen. Dat boompje stond er al toen wij hier 17 jaar geleden kwamen wonen en hij deed het ieder jaar fantastisch. Wij hebben hem echter moeten weghalen, want hij werd helemaal uitgehold door een wespennest:(( Er lag steeds zaagsel onder aan de stam en wij gaven eerst min of meer Goofie de schuld, want die kon zo heerlijk zijn nagels aan de stam scherpen, maar het waren dus wespen..je hoorde ze echt knabbelen aan de binnenkant. Bestrijden was ook geen optie, want dat had hij ook niet overleefd denk ik, dus er uit met dat ding:(((