Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Blue Flower

35 pieces
13 comments
75 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
ladywil

heb geantwoord op die abstract 4

ladywil

OK doe ik...ook iets voor jou...bij die strange flower van vandaag (oranje/blauw) heeft trouble/mill een commentaar gemaakt en een sheet gemaakt wat ze kan doen. Moet je ook maar even naar kijken. Ik heb het geprint en leg het bij me neer als ik wat ga maken.

soydebr

Je moet bij jouw foto's abstract 4 kijken, daar heb jij mij gevraagd of ik de foto's ontvangen heb.

ladywil

Ik heb het nooit gezien...misschien toch beter om zoiets terug te mailen?

soydebr

Ja, want ik had gevraagd of dat de achterkant was met tuin.Ook veel sneeuw.Bij ons begint het aardig te smelten.Nog een paar dagen en dan is het weggetje naar de garage sneeuwvrij. Het moet ergens bij jouw puzzels staan, maar welke????

ladywil

Het zou kunnen dat die kruimeltjes een verkeerd contact maken. Vraag nog even aan je neef voordat hij vertrekt :) Heb je sneeuw foto's nu gezien?

soydebr

Ja,maar ik heb geen kat en ook geen hond, dus daar ligt het niet aan. Die kunnen mij niet storen. Maar nu kijk ik in mijn toetsenbord en zie wat kruimeltjes liggen.Morgen met de stofzuiger erover, heel voorzichtig met een zakdoek erover heen. Zal het daaraan liggen, het kan!!!

ladywil

schoonmaken? Ik had ook moeilijkheden...de computer deed zo raar. Wat bleek nou...de kat zat naast de keyboard en had een stukje van haar poot erop liggen. Ik snapte er niets van, maar nu duw ik haar iedere keer opzij.

soydebr

Ik los ook niet meer zoveel op. Die van jou en van mijzelf en nog een paar anderen. Niet meer zoveel als een tijd geleden. Met typen heb ik een probleem, dat ,wat ik tik ineens ergens anders staat. Misschien moet ik hem weer eens , hoe heet dat, leegmaken??

ladywil

Ik heb bijna geen bookmarked puzzels meer op mijn pagina staan. Ik ben veel bezig met die kaleidoscopen. Ik doe die van mezelf en die van jou. Dan kijk ik naar de nieuwe en geef eventueel commentaar op de plaatjes (zonder ze op te lossen). Los jij nog veel op??

ladywil

vreemd hoor. Ik heb het andersom....als ik Sumo open heb, dan doet Facebook raar, pagina is helemaal zwart en ik moet dan weer opladen.

soydebr

Ik sta er ook bij,ja dit is wel een aardige.Vanavond ging bump weer niet, een paar geprobeerd.

ladywil

Dit is een hele mooie met dat blauw en ook weer een beetje diepte.
En ik sta op de lijst :)
Ik heb die van mij ook gedaan, op geen enkele lijst.

Leaderboard

spiderchck0:57
w84itslywbt1:04
surg421:07
dort02071:11
Mrs_Albion1:12
jimbos1:23
soydebr1:24
lams1:25
ladywil1:32
socool1:34