Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Star

42 pieces
3 comments
111 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
ladywil

Ja dat is normaal hier in de winter..Het kan de ene dag +5C zijn en de volgende dag -20C. Dat ligt aan de wind. Als de wind uit het noorden komt (de pool), dan is het koud. Vannacht heeft het weer gesneeuwd en toen ik vanmiddag even naar buiten ging, regende het een beetje.
Heb je wel eens geprobeerd een kaleido te maken van die foto met het kerkje..en als je dan naar pixlr gaat, moet je het daarna solarize doen. Dan krijg je mooie kleuren.

soydebr

Ligt er bij jullie nog sneeuw? En is het bij jullie vaker zo koud min 20 of is dat de uitzondering?
Bij ons is het overdag iets van min 4, dus dat is wel goed uit te houden. Het is 2 dagen droog geweest, maar voor zondag geven ze weer sneeuwval op.
Toevallig ben ik vandaag een beetje bezig geweest met kaleidos.Maar ik vind het ook leuk om photo's erop te zetten,zoals van de sneeuw.Vandaag heb ik er ook weer 2 opgezet.

ladywil

oh wow..prachtig.
Ik ben de laatste dagen een beetje minder aan het oplossen. Krijg pijn in mijn hand/vingers. Ik zet ze er nog wel op. Ik heb een heleboel klaar en die moet ik alleen nog afmaken, maar het is toch weer telkens klikken, klikken.
Vandaag sneeuw en morgen een beetje dooi. En daarna gaan we weer een week de diepvries in, met min 20C overdag en nog kouder 's nachts. En nou de zon schijnt en er geen wind is, valt het misschien nog wel mee.

Leaderboard

spiderchck1:09
rustysnot1:19
w84itslywbt1:26
Mrs_Albion1:28
lizat1:41
soydebr1:47
krkarnes1:47
60crown1:49
wilddog1:50
jyou1:54