Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

gele roos

56 pieces
12 comments
153 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Thank you Roseheather. I love this color too:))

schutkleur

Deze roos is binnenshuis gekweekt, denk ik, Impie. Buiten komen ze nog niet in bloei. Ben dus bang dat als ik hem nu buiten zet dat dat een te grote verandering voor `m is. De plant heeft verschillende stekken en ik zag dat één van de stekken helemaal aan het dood gaan was, die heb ik inmiddels verwijdert. En nu maar even rustig afwachten wat de rest doet. Heb wel vaker in de winter een roos gekocht. Meestal kwamen de bloemen wel mooi uit. Op den duur lieten ze wel al hun bladeren vallen en had ik een hele kale struik. `t Is er eigenlijk nooit van gekomen dat ze in het voorjaar nog goed genoeg waren om ze buiten te planten. Als ik er binnen een paar maanden plezier van gehad heb vind ik dat dan niet zo heel erg.

roseheather

Beautiful. I like the shade of these. ; )

Impie

Het is toch niet waar Schutkleur!? Zonde hoor. Wat zal dat nou toch zijn?? Gelukkig maar dat je nog net een foto van deze roos hebt kunnen maken.
Ik kreeg van mijn oudste zoon voor moederdag een prachtige roze rozenplant, die heb ik diezelfde dag nog buiten in een grotere pot gezet, bang voor wat er nou ook weer bij jouw roos gebeurt. Hij deed het in de tuin heel goed en hoop dat hij het komende seizoen ook weer gaat bloeien.
Ik weet niet of de plant buiten zetten een optie voor je is

schutkleur

Het is een plant, Impie. Een flinke. 6 rozen en een stuk of 10 knoppen. Een bos koop ik nooit meer, maar een plant dat zou toch moeten kunnen, dacht ik.
De voorste roos is de enige die zo ver open is, de andere rozen ongeveer zo ver als de achterste roos of nog iets minder. En nu moet je niet gaan lachen maar ik heb `m nu 5 dagen en de rozen zijn nog geen milimeter verder open gekomen, eentje ervan laat de kop al hangen en de knoppen komen ook niet verder. Van een bos rozen verwacht ik dat inmiddels maar dit is een PLANT!!!!!! :((((

Impie

Prachtige rozen Schutkleur. Is dit een plantje of staan ze in een vaas??

schutkleur

Thank you Nova!!!

schutkleur

Dank je A3ana! Toen je dit maakte lag ik al 2 uur in bed:) Was de drie avonden ervoor ook pas tegen 1 uur naar bed gegaan (goed boek) en vond het hoog tijd om eens wat eerder te gaan slapen:))))

schutkleur

Thank you very much, Lydie54 !!

Nova

Marvelous roses, schutkleur.

A3ana

Oranje /geel erg mooi.die ga ik nog even maken enn dan slapen. tis bijna 1 uur s,nachts.

lydie54

BEAUTIFUL!!