Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Goofie: Please forgive me.. I'm merely a cat!!

80 pieces
6 comments
84 solves
Solve puzzle
Goofie is a softy for Mr. Pigeon, but when it comes to mice...!!

Comments

Add new comment
Impie

Well lazykrazykat...it wasn't entirely my fault, that mouse challenged me to play cat and mouse....guess I won!:))

lazykrazykat

Goofie what did you do?

Impie

soydebr jij vindt het dus ook een goed idee en ziet het al voor je? Nou dank je wel, hij heeft ooit tot 2 keer toe een gevangen muis mee naar binnen genomen en 1 ervan heb ik op zolder gevonden.. morsdood, maar die andere nooit. Hij heeft hem volgens mij niet opgegeten, want als de muis het niet meer "doet" speelt hij er nog een beetje mee en laat hem dan letterlijk voor dood achter!:))
Jij bent echt toerist in je geboorteland als je hier bent,wel grappig eigenlijk. Nederland heeft veel te bieden, alleen als je er woont zie je dat bijna niet! Dankzij je vader z'n personeels uitstapjes ben je op meer plaatsen geweest dan menig ander kind in die tijd. Leuke herinneringen!

Impie

susanm22..you got a point there, hadn't thought about this option, but I think I'll stick with toy mice indoors if you don't mind!:DDD

soydebr

Ja, Impie, dat vind ik nou een goed idee, ik moest wel lachen, want ik zie het al helemaal voor me.
Even reageren op mijn puzzel van de Zaanse Schans, ik wist het zelf niet meer precies waar dit was.Afgelopen zomer zijn mijn zus,zwager en ik op de touristische tour geweest. Marken, Volendam en Zaanse Schans. Zaanse Schans was ik nog nooit geweest, maar als kind, dus een hele tijd geleden, ben ik in Marken en Volendam geweest. Mijn vader werkte bij de Haagsche Courant en hij organiseerde uitstapjes voor het personeel, zodoende waren mijn zus en ik er ook bij en mijn moeder natuurlijk.

well, it's obvious, if you want Goofie to play in his tunnel you're going to have to stock it with live mice. good luck!

Leaderboard

catslave4:40
mine6:18
carriejig7:19
Impie7:57
krenov8:15
susanm228:25
lazykrazykat9:41
jonbaum10:16
suzie78611:54
clrtexas13:47