Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Goofie: I know he sits there, I pretend not to see him!:))

88 pieces
8 comments
55 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

Especially the pigeons give the impression that they are taking him for a ride.:))) but I'm glad he never caught one so far! Mice...however, don't stand a chance with him. I have pictures taken of him some years ago where he had a mouse...poor thing!! He caught serveral over the years!

catslave

As if Goofie would catch him! That pigeon is only teasing!!

Impie

Yeah Catslave...but..but..I feel sorry for that pigeon!!

You can give me a mouse any time!!:DDD

catslave

You play it cool Goofie...and when you've lulled that pigeon into a false sense of security you can use your cat reflexes and POUNCE! :)

Impie

Dank je Schutkleur. Ik zou het echt niet weten. Kleine vogeltjes vind hij interessanter, dan gaat hij heel gluiperig onder de Vaarn zitten loeren.Soms hangt hij dan ineens aan de schutting, maar gelukkig heeft hij nog nooit eentje kunnen pakken!! Als de duiven op de grond landen en dat doen ze gewoon als hij in de tuin rondloopt!:), dan sluipt hij naar ze toe, maar als hij vlakbij ze is dan doet hij een schijnbeweging en dan schrikken de duiven en vliegen op, maar ik krijg echt de indruk dat hij ze dan plaagt en niet zozeer wil pakken:))

schutkleur

Leuke foto! Vind hij duiven misschien gewoon te groot om op te jagen??

Impie

Thank you guilt65, I love sharing Goofies "moments" with his "fans" on Jigidi:))

quilt65

GRRRRReat Photo!!!! Looks like our first cat, Einstein. In fact, he would most likely have done the same thing. Thanks for sharing this puzzle.

Leaderboard

catslave4:30
_k8_6:18
patriciarose6:33
Impie7:08
schutkleur7:40
quilt658:07
mithrathir9:00
MillyMic9:57
chaiyala11:39
punky11:53