Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

My pink Rose (23.August 2014)

63 pieces
9 comments
106 solves
Solve puzzle
....second bloom this summer....

Comments

Add new comment
Impie

Zal nog eens bij een tuincentrum informeren☺

schutkleur

Dat laatste waarschijnlijk. Maar dat zou dan te verhelpen moeten zijn met speciale rozenmest rondom de rozen.☺

Impie

Niet bijgemest schutkleur, alleen niks meer weggeknipt dus geen wonden gemaakt. Hij heeft zich zo te zien aardig hersteld, alleen wat ik al schreef, weer die roestvlekjes, maar dat schijnen al mijn rozen op een gegeven moment te doen. Misschien iets in de grond of juist niet in de grond?!☺

schutkleur

Daar heb je vast en zeker helemaal gelijk in Impie, dat geldt denk ik voor de meeste planten. Een aantal soorten nemen ook wel genoegen met een pot en doen 't dan wel goed maar dat neemt niet weg dat ze het in de volle grond waarschijnlijk beter zouden doen.
Heb je die andere roos nog bijgemest of heeft hij zich uit zichzelf herstelt?

Impie

Thanks Phyllislwest...

Beautiful.

Impie

Dank je schutkleur, hij heeft allemaal weer nieuwe uitlopers met knoppen gekregen en er zitten al weer behoorlijk wat bloemen aan. Vanuit de huiskamer kan ik er ook van genieten☺♥☺
Die "Moederdag" roos heeft trouwens ook weer een paar roze bloemen en de bladen leken prachtig groen, maar vandaag zag ik toch weer dat er een soort roestvlekken op komen. Maar hij ziet er wel een stuk beter uit dan de vorige bloei toen de knoppen merendeels waren verdroogd!..
Rozen in de pot doen het toch 'anders' dan in de grond heb ik gemerkt.

Thank you roseheather !♥

roseheather

Lovely!

schutkleur

Prachtig Impie!! Je hebt erg mooie rozen.
Op dit moment heb ik geen bloeiende rozen, behalve dan de bijna uitgebloeide gele die eigenlijk roze/groen had moeten zijn. Ik zag wel dat er een knop in de witte roos met het zacht roze hart zit. En het lijkt wel of dat óók een gele wordt!!!!! Maar even afwachten.