Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Arrival of Sintrklaas, typical Dutch. #4

20 pieces
11 comments
76 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
puzzeljac

Thanks Hanne Elina Suzy and Jacques. I agree this are nice photos. I had to made a lot, there were always people everywhere. Then I thought I had a good shot and there was an other head. But there are some nice. And also for adults it's great to see.

Jacques vieren jullie Sinterklaas?
Elina vervelend dat jij ook probleempjes hebt. Lastig als die dingen niet echt willen. Ik wil proberen toch nog even met deze te doen. Henk heeft hem nu zover dat hij wil starten, als hij op een speciale manier is afgesloten. Dus als hij eenmaal gestart is laat ik hem de hele dag aan. Want echt vertrouwen dat hij weer start doe ik niet. Ik maak ook braaf elke avond back ups. Henk heeft vorig jaar een nieuwe gekocht, hij stelt hele hoge eisen. Hij heeft nu oog op een andere, dan kan ik die van hem krijgen. Maar die andere gaat nu op 2600 komen, hij zegt over een half jaar scheelt dat zomaar 600. Dus ik wil zien het te rekken. Die hij nu heeft is ook zo'n goeie en voor mij zeker, maar Henk is altijd met muziek en muziekfilms bezig. Hij wil een staat van perfectie bereiken.

jacquescamus

mijn kinderen zullen hier zeker dol op zijn Ank!

pumpkinhead

I am grinning as a child would!

elina65

Ank ik heb deze 4 puzzels gemaakt van Sinterklaas en zijn knechtjes!.
Leuk, zeg. Die foto van die zwarte pieten, puzzel nr. 3, is ook erg leuk geworden!
Jammer dat je een probleem heb met je computer. Die van mij doet soms ook raar. Ik heb al een paar keer een fout melding gehad bij het opstarten.
Ik krijg dan een blauwscherm te zien met daar in de vermelding dat mijn pc onverwachts was afgesloten. (Waarom hij die melding geeft weet ik niet, ik heb de computer op een gewone manier afgesloten) Na een systeemherstel doet hij het wel weer.
Ik wens je nog een fijne avond. Liefs en knufffff!

Elfie

A FIIIINE photo, Ank!! Thanks for showing!!

puzzeljac

Hi Ardy and Sissy, I'm glad you like this tradition. It's lovely. Patty I will love to see that photo.

pkin38

I have faith in Henks he will get the computer up and running for you. I love this tradition. It brings out the kid in all of us. Yesterday I put up some more lights outside almost got it done. My grandson came down Friday and put them on the house for me. Will take a picture when all is done.

ringleader

Great set, Ank. Thank you for introducing us to such a delightful custom. Of course the adults enjoy it too. It speaks to the child in each of us.

Hope your computer problems are solved one way or another soon. It must be very frustrating to you.

puzzeljac

Hi Lorna, good afternoon. I thought today something else. Tomorrow I go back to normal. I'm glad you like it.

Friends my computer is still broken, so I can't be much online. Just the moments I can use Henks. So sorry.

goingsilver

Thanks for a lovely, festive set Ank.

puzzeljac

Read the comment at Puzzle # 1