Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Goofie: Why mom doesn't love snow is beyond me... I love it.:))

90 pieces
12 comments
61 solves
Solve puzzle
It started at 1.30 pm. It's now 3.45 pm and almost a 5 cm. layer of snow covers the ground and it still is snowing:((

Comments

Add new comment
Impie

Hij kijkt inderdaad een beetje nors, maar toch vond hij het leuker buiten dan vorige keer toen de sneeuw een soort slush was. Het was op de thermometer -1, maar gevoelsmatig was het veel kouder door de oostenwind. Goofie is ongeveer 10 minuten buiten geweest en kwam met een wit rugdek binnen,heb hem met een warm handdoekje afgedroogd (vindt ie heerlijk!) Ik heb met mijn Ixus de foto's gemaakt, (na RTFM!!) de instelling veranderd, schandalig hè na 2 jaar?:))
Sneeuw vanmorgen is een ander verhaal, het is een bikkel hoor, hij zakte tot zijn oksels in de sneeuw en bij het stoeltje keerde hij om liep weer door zijn eigen spoor terug en is nog 1 keer heel even buiten geweest, het is zelfs hem iets teveel! :)))) Ik heb weer foto's gemaakt natuurlijk en zodra ik weer "mag" zal ik posten.

schutkleur

Goofie ziet er toch niet ECHT vrolijk uit. Is hij lang buiten gebleven?? En jij hebt nu ook sneeuwvlokken op je foto, heb je hem met de tablet gemaakt??? Je thermometer staat zo te zien op -1 :)))))

catslave

Goofie, playing with a red dot, in the snow...that sounds like fun!

Impie

Ja soydebr, vraag Schutkleur maar, zij is gek op sneeuw en ik niet. Als kind kon ik wel rolschaatsen, maar ijs schaatsen heb ik wel geprobeerd, maar op de een of andere manier zwikte ik altijd en kwam dan ten val. Nu ga ik het echt niet meer proberen ook.Morgen kijken hoe ik er doorheen kom,ik moet een lampje voor de magnetron ophalen op de Beeklaan,was besteld en vandaag binnengekomen. Vanmiddag zei ik dat ik het morgen wel kom halen, maar nu ben ik bang dat dat geen goed plan van me was:))) Het sneeuwt maar door en ik zal morgenochtend een foto maken vanaf de eerste etage en posten, tenminste...als het niet tot daar is ingesneeuwd!

soydebr

Ha, ha en ik wilde Impie nog vragen, kom toch naar Oostenrijk, maar als ik het zo hoor, dan kan ik beter Schutkleur vragen!!!!!!!
Nee, ik ski niet meer en langlaufen ook niet meer.Schaatsen heb ik niet meer gedaan sinds ik hier ben. Ik zou het ook niet meer durven. Heb jij vroeger ook niet geschaatst?? Of ligt het aan de leeftijd??

Impie

Ruilen Schutkleur????:-)

schutkleur

Fijn toch, Impie :)))) Ben jaloers, er ligt bij jou meer dan hier:((
Moet bookmarken, misschien dat er morgen tijd is.

Impie

Catslave..Goofie was interested in his RED DOT when I pointed in the snow!!!!

Wonder how much snow there lies tomorrow morning, it's still snowing here in The Hague:(

Impie

Hoi soydebr, het sneeuwt nog steeds,het is rond half 7 even droog geweest,maar volgens de berichten blijft het de hele nacht sneeuwen. Het vriest ook,maar er kan nog niet op sloten geschaatst worden. Ik schaats sowieso niet,ben veel te bang onderuit te gaan! Ski of schaats jij (nog)?

soydebr

Hoi Impie, sneeuwt het bij jullie? Bij ons ook, niet zo verschrikkelijk hard, alleen kan ik niet meten, want er lag nog oude sneeuw op de balustrade van balkon.Bij ons blijft het de hele week nog sneeuwerig en onder nul blijft het ook.Kunnen jullie al schaatsen??

catslave

Brrr! Goofie, you make me feel cold just looking at you! You just don't care about that snow!

All our snow from yesterday has gone but I think we're due more before the end of the week.

Your garden looks lovely in the snow too.

Leaderboard

catslave6:14
DomoDax6:14
jpitts8:33
Impie8:44
schutkleur8:59
pzleplyr9:28
superwoman759:34
jjj549:49
thepromom9:58
Riek14712:26