Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Singelkerk

80 pieces
11 comments
207 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Mijn boekhouding is ook altijd perfect in orde Impie. We doen het dan blijkbaar wel op heel verschillende manieren, maar dat maakt niet uit:)))))

Impie

Ik vind telebankieren erg handig en heb altijd maar weinig cash op zak. Betaal bijna alles met pinpas,ik weet als ik de deur uitga hoeveel ik op de rekening heb, dus geef niet snel teveel uit.Als ik weet zoals laatst toen ik een andere tv ging kopen dat ik grotere bedragen zal uitgeven, maak ik het van de spaarrekening naar mijn betaalrekening over voordat ik de deur uitga. Zou ik niet zijn geslaagd, dan boek ik het met dezelfde vaart weer terug op de spaarrekening. Dat vind ik persoonlijk nou zo handig aan internetbankieren. Kijk ook altijd gelijk als ik thuis kom, of de afschrijvingen met de bonnen klopt. Ben niet 's werelds beste boekhouder, maar ik heb wel altijd mijn financiële zaakjes op orde.(altijd zo geweest ook gelukkig)

roseheather

Yes, Schutkleur, I was pretty sure this was also familiar. ; )

schutkleur

De ster: blijft nog altijd de vraag of het inderdaad een gift van een onbekende was of toch gewoon een foutje :))))
Ik telebankier zelfs niet, heb nog overboekingskaarten :))) Haal aan het begin van de maand een bedrag op en daar moet ik het dan de hele maand mee doen, gebruik in de winkels ook nooit m`n bankpasje. Om er absoluut zeker van te zijn dat ik niet uitgeef wat ik niet heb:))))))))

Impie

Bedankt voor de link ik heb meteen even gekeken op mijn tablet vanwaar ik je nu ook zit te tikken:-)
Het zijn mooie plaatjes en ik herken inderdaad foto's van jou die ik zoals zovelen ook altijd mooi vind.
Ik heb al eens geprobeerd om op de tablet te puzzelen, maar vind het tien keer niks!:-)
Nog even over de ster..ik las laatst(weet niet meer bij wie) dat ze van een onbekende een ster had gekregen!! Wellicht heb jij ook wel een anonieme gulle gever? Ik heb ook geen creditcard en wil er ook geen, doe wel aan internetbankieren,kun je alleen geld uitgeven dat je hebt:-):-):-)

schutkleur

Ja Impie, `t is altijd bij dit soort omstandigheden dat je de mensen om je heen goed leert kennen, ik hoop dat er ook fijne verrassingen tussen zitten.
Wat die ster betreft : ik speelde al een tijdje met de gedachte om een ster te nemen. Tenslotte heb ik heel veel plezier van deze site en ik vind dat daar wel wat tegenover mag staan. Maar opeens was daar die ster achter m`n naam. Denk niet dat ik hem van iemand cadeau gekregen heb, ik neem aan dat dat dan wel ergens gestaan zou hebben. Denk eerder dat er gewoon een foutje gemaakt is. Dit is voor één jaar. Als het jaar om is ga ik hem wel vernieuwen en betalen. Heb daar wel m`n broer bij nodig want ik gebruik zelf geen creditcards. Vandaar dat het er ook nog niet van gekomen was:)).

Wat deze puzzel betreft : het is de NH kerk in het centrum van Ridderkerk. Heb er al meer puzzels van gemaakt, ook van de huisjes aan de Kerksingel er om heen. Hij staat ook in "Winter in Ridderkerk" , zal je de link geven. Heb `m ook al doorgegeven aan een paar overzeese puzzelvrienden:))
http://www.youtube.com/watch?v=ZN4bKo82Bg4

Impie

Het gaat wel, dank je. Lief van je Schutkleur om naar me te vragen en dat je het onthouden hebt dat vind ik echt heel attent en toch ook apart, we "kennen" elkaar alleen van Jigidi. Vandaag al een paar telefoontjes gekregen om me een hart onder de riem te steken, maar de meeste (zelfs familie) laten niks meer horen of zijn mij gewoon vergeten of doen net alsof omdat ze er niet mee weten om te gaan en negeren het dan gewoon, dat doet pijn! Het zijn wel de mensen waar ik het het minst van had verwacht, maar ach je leert er ook weer van! Des te bijzonder vind ik het dat jij wel begaan bent met hoe het met me gaat. Dat doet me goed, bedankt.
Of ik de verloren mail terug krijg weet ik niet,hoop het wel, liertje is het niet gelukt, misschien zondag mijn oudste zoon, zal vragen of hij het ook probeert.
Wat ik steeds nog aan je wil vragen...heb jij je ster bij je naam zelf aangeschaft of heb je die van iemand gekregen?

schutkleur

Thank you Roseheather. This church was in the video as well:))

schutkleur

Had je toch wel gevraagd hoe het met je ging Impie, deze datum had ik onthouden (een kennisje van me is jarig). Dit soort dingen is helemaal niet zo raar. Deze datum zit in je geheugen gegrift, en het tijdstip, je onderbewustzijn reageert daar gewoon op. Dat je computer daar aan mee doet klinkt gek maar we beïnvloeden meer met onze gedachten dan je zou denken. Alles eigenlijk.
Gaat het een beetje met je??
Ik hoop voor je dat de verloren gegane mail nog op één of andere manier terug te halen is.
Sterkte.

Impie

Wat een mooi plaatje. Ik bookmark hem, maar ik ben zo achter met puzzelen van mijn bookmarken, dat ik niet weet of ik er gauw aan toe kom.
Ben sinds gistermiddag ook een beetje van slag, mijn Windows live Mail is gistermiddag helemaal gecrasht en ben nu echt alles wat er aan mail stond (ook nog de door mijn man bewaarde) helemaal kwijt! Gek genoeg gebeurde de crash op hetzelfde tijdstip en datum, exact een jaar later dat ik nog voor het laatst met mijn man in het ziekenhuis heb kunnen communiceren voordat hij ging wegzakken en een aantal uren later 's nachts overleed. Ook werd ik vannacht precies het tijdstip van zijn overlijden om 03.45 uur wakker!!
Sorry Schutkleur,dat ik tegen je aan heb zitten miepen, maar ik moest het even kwijt.

roseheather

Lovely. This is a beautiful church and the windows are delightful.

I was a bit slow with the puzzle, though. My time is 8:34. ; )