Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

hongerige specht

56 pieces
12 comments
63 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Je hebt wel gelijk. Die Nederlandse "sterren" ken ik geen van allen. Als ik al eens kijk op een eigen zender is dat naar een Amerikaanse serie. De enige Nederlandstalige tv die ik zie is bij de Belgen. Die hebben ook wel leuke quizzen( kwizzen???). De enige ned. acteur die ik echt heel erg goed vind is Jeroen Krabbe. Maar die zie ik ook alleen maar af en toe spelen in een gastrol in een Britse serie. Wel jammer dat je gehoor wat minder wordt. Ik gebruik nooit ondertitels, goed voor je engels. Niet dat je dat nodig hebt maar `t is een plezierige manier om het bij te houden :))))

Impie

Persoonlijk vind ik ook weinig kijkgenot op tv. Kijk ook vaak naar BBC en zet, door een gegroeide gewoonte de ondertiteling er altijd bij aan. Mijn man was nl. slechthorend,vandaar. Soms zit er in een nederlandse stuk wel een aardig verhaal,maar dan zet ik waar mogelijk de ondertiteling er bij, mijn gehoor wordt ook minder, maar vooral omdat dan het slechte acteren niet zo opvalt. Zonder dat valt WAT ze zeggen weg en hoor ik alleen nog HOE ze het zeggen en dan zap ik maar weg. Engeland en Australië hebben zo veel betere acteurs dan wij! En dan durven ze zich hier allemaal nog "sterren" te noemen ook!!

schutkleur

Lees en luister waarschijnlijk veel te veel engels. Maar ik lees nu eenmaal graag het origineel, er gaat altijd veel verloren in een vertaling. En het weinige tv dat ik kijk doe ik bij de britten.
Je zou je eigen taal er bijna van verleren :)))

Impie

Ja wat stom is dat hè Schutkleur, ik ken soms wel het engelse woord en weet er ook geen goed nederlands woord voor. Maar dat is het beeld van de tijd zullen we denken. Vroeger kregen de kinderen o.a. kromme benen van de "engelse ziekte" tegenwoordig raakt je tong ervan in de knel:DD

schutkleur

:DDD Waren ze maar zo dienstvaardig (zit steeds met accommodating in m`n hoofd en kan geen goed nederlands woord vinden, `t moet toch niet gekker worden :(( ) Impie, ze zitten nooit zoals je graag zou willen. Dit mannetje was gewoon een beetje onhandig aan het eten. Maar was er wel blij mee, dit gaf een betere compositie :))

schutkleur

Thank you, Roseheather. You are home again??
I saw your photo`s and I especially loved the ones with snow :))
Do you still have snow in Calhoun???

Impie

Je voedsel schiet al weer aardig op!! Zoals de specht hier hangt lijkt het net of hij z'n kopje een beetje opzij houdt voor je,zodat je het voer kunt fotograferen:)))

roseheather

Yes, Schutkleur, your bird does resemble the downy at my son's. Very nice.

I had not been taking time to look at or do much with puzzles while we were away. I was taking pictures and posting some puzzles though.

schutkleur

For this I hardly need my zoom lens Nova. This feeder is on my balcony. The bird is some two and a half meters from where I`m sitting on my couch :)))

Nova

Awesome shot; how do you ever manage to get so close? Oh, of course, you could use your zoom lens!

schutkleur

Al te veel eer, A3ana! Zo goed ben ik nou ook weer niet met dat penseel:))))

A3ana

hahaha Soms moet ik eerst ff puzzelen om te zien is dit een foto of is het een schilderwerk

Leaderboard

papavera2:13
platypus602:38
bardlett2:47
gizi053:05
darbreezy3:21
Impie3:30
schutkleur3:31
hadzi3:37
Toto3:48
janibacsi3:59