Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

in tegenlicht

64 pieces
9 comments
48 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

`t Is inderdaad een graslelie, Impie. `k Heb er momenteel 3 staan. De laatste tijd haal ik meteen de scheuten er uit, omdat ik het niet kan nalaten om de plantjes die er uitgroeien te planten. Genoeg is echter genoeg, m`n kennissen hebben er inmiddels ook genoeg :)))
Oh... en bedankt dat je het een mooie foto vindt. Als ik het licht heel mooi ergens op zie vallen kan ik gewoon niet nalaten een foto te maken :))

schutkleur

A3ana, ik kan me voorstellen waarom ze die plant zo zou noemen. Hij krijgt inderdaad allemaal kleine plantjes. Maar kindje-op-moeders-schoot, krijgt kleine blaadjes bovenop grotere bladeren, waardoor het echt lijkt of er een kleine op schoot zit.
Dit is een graslelie.

schutkleur

It is indeed a spider plant, Roseheather. We call it graslelie, which literally means grass lily. But clever as you are in translating dutch words, you might have deduced that yourself :)))))

Impie

O ja Schutkleur...mooie foto:))

Impie

Volgens mijn bescheiden mening is dit een Graslelie. Heb er zelf namelijk ook een stel. In de 70-er jaren eentje gekocht en onze Lucky at er altijd van. Ondanks dat gaf hij vele stekken en door die stekken kregen we nieuwe planten en heb ook menigeen voorzien van stekken. De Graslelies die ik heb staan zijn dus directe nazaten van die ene eerste en.... "still going strong"!!:))

A3ana

Volgens mij noemde mijn moeder deze plant- Kindje op moeders schoot ???

roseheather

This looks like a plant we have, which we call a spider plant. It is very nice with the back lighting. See? I am using what I am learning. ; ) LOL

schutkleur

Thank you very much, Littlebuttercup!!!!!!

beautiful photograph! Love the lights and shadows.

Leaderboard

bmoe13:38
Ines74:21
Carol664:31
Impie4:31
Bolton4:48
schutkleur4:53
Noahsr4:59
threadyourneedle5:12
magdi5:39
Putyka6:04