Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Crocuses....Drive by view from the bus.....

64 pieces
9 comments
76 solves
Solve puzzle
A whole field of crocuses....the bus had to stop to let people in and out, this way I could take my photo! Imagine the lovely view if you live there.....

Comments

Add new comment
Impie

Dank je schutkleur, ook dat je aan me hebt gedacht. Vroeger was het vooral altijd heel grappig en interessant dat hij ON-jarig was, maar nu vind ik het wel rottig dat zijn geboortedag gewoon 3 jaar wordt overgeslagen tot 2016. Kreeg ook nog een mailtje via Schoolbank van een oud klasgenoot van hem die hem hartelijk feliciteerde met zijn 66ste verjaardag:(( Ik heb maar terug gemaild dat hij is overleden en ik denk dat het een schok is geweest, want ik heb niks meer terug gehoord. Ik heb geen adres van die persoon anders had ik hem 2 jaar geleden wel een overlijdensbericht gestuurd.
Ik heb inderdaad je pony-outing puzzel gezien maar nog niet gedaan. Ook heb ik zo goed als bij niemand comment gegeven, ik ben op en af op Jigidi geweest en vanaf donderdag voel ik me belabberd, hoofdpijn vreselijk verkouden en hoesten, heb zelfs wat koorts, maar ach dat gaat ook wel weer over voor ik een jongetje word:))

Impie

Thank you bradjan and Rebecca ... I love to share it with you all:)

RebeccaB

Wow - there should be a bench there for lunch under the trees & in the flowers, through the spring & summer! Thanks for sharing.

schutkleur

Leuk Impie!!
Heb toevallig woensdag ook zo`n veld met krokusjes gefotografeerd, in het Donckse bos. Misschien komt ie nog wel langs.
Had je m`n pony-outing puzzel gezien van een dag of vijf geleden? Geplaatst met jou in gedachten. Je had als commentaar bij m`n snuivende pony gegeven dat hij wel erg klein leek (of iets van die strekking) en toen ik van bovenaf zag dat ze paardjes uitlieten zag ik pas echt hoe erg je gelijk had!☺☺ Het lijkt wel of ze grote honden uitlaten☺
Ben je deze dag een beetje redelijk doorgekomen? Heb nog aan je moeten denken.

bradjan

wow, absolutely beautiful. Thanks for sharing.

Impie

Aw thanks....you're welcome roseheather:)

roseheather

Lovely, Impie. Thanks.

Impie

I seek them here
I seek them there
But I don't see them anywhere.

☺☺☺

gemstone

Spring has sprung
The grass is rizzed
I wonder where the birdies is.

☺☺☺

Leaderboard

Toto442:49
liertje19782:59
schutkleur3:39
Impie3:44
juliap3:48
tinyfield3:52
JardaM4:30
Kativo4:47
canoekaw5:04
flowergirl19335:07