Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

3594 - skoro jako na jaře

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
20 pieces
70 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

ale je to jen zdání.... sníh není, ale chladno je
Why this advertisement?

Leaderboard

  1. marunka2770:30
  2. Robbos0:30
  3. 4wings50:33
  4. dobrajaneckova0:33
  5. kitkatkit0:36
  6. tanan0:37
  7. Mpope530:42
  8. resmut0:42
  9. jimbos0:44
  10. wigma0:44

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

irmachac

Ani, Ty máš doma veselo. Krásně Ti to tam kvete ☺ Nádhera , tak ať Ti dělají radost co nejdéle ☺

anezka

Leni, díky za příspěvek. Já cukrovku nemám, ani moje dvě sestry. Můj manžel cukrovku II.typu má asi od 50-ti let. Cukrovku II. měla i jeho maminka i jeho sestra. Prarodiče jim zemřeli příliš brzy - v době II. světové, tak o nich nevím nic.
Řekla bych, že je více cukrovka tam, kde už byla v dřívějším pokolení rodiny, ale i tam se projeví víc, když člověk nedodržuje jakous - takous dietu.
V naší rodině jsme měli dost příležitosti jíst maso a zabijačkové výrobky, také dost mléka, i chleba, ale másla moc ne, ani rohlíků ne. Každý týden buchty, většinou kynuté nebo piškotové.
Vždycky jsem byla velký jedlík. I v dospělosti jsem si chuť k jídlu podržela a mám pořád ráda slaninu, šunku, maso vepřové i hovězí i kuřecí. Přílohy všech typů sním trojnásobek toho, co můj manžel, ale i masa o dost víc. Jen míň solím. Manžel má hladinu cukru pořád víc než 10 mmol/l, většinou i víc než 15. Je bez nohou, píchá si inzulín a má nadváhu, což je také vinou solení, protože trpí otoky břicha... Já jsem na rozdíl od něj štíhlá a když nějakým řízením osudu zhubnu, tak nemohu původní hmotnosti dosáhnout skoro nikdy. Naši synové do středního věku cukrovku neměli a nemají. Starší odešel brzy a byl štíhlý. Mladší je také štíhlý. Tak se v tom vyznej. . . , je to pravda, že cukrovky hrozivě přibývá, těch indicií /proč?/, je zřejmě víc, než si dokážeme představit. Měj se hezky ☺

Acnel

Pěkné bramboříky - nikdy mně dlouho nevydržely.
Anežko, předem se omlouvám, že jsem zvolila tuto možnost. Škvarkové pagáčky jsou také kalorická bomba!!! Je pravda, že diabetiků valem přibývá - je to způsobeno špatným způsobem života. Lidi zpohodlněli a cesta pěšky je pro mnohé velká neznámá. Jak píše Dobruška, diabetes se dá "vypěstovat" a je jedno, jestli to bylo (nebylo) v rodině - to byl případ mého bratra. Jemu už při pohledu na nápis POTRAVINY, tekly sliny. Nic si nechtěl odříci a stále bral vyšší dávky inzulínu. Začátkem listopadu zemřel. Bohužel, diabetes a nadváha se už projevuje u dětí a místo, aby vydaly ze sebe nesprávně nastřádanou energii, tak sedí doma u PC. Zdravím a přeji šťastný Nový rok :-))

dobrajaneckova

:-)

anezka

Ano, Dobro, kontrolovala jsem, když bylo moc horko a nepršelo pár dní, tak jsem pod listy zalila, zvlášť, když nebyl ve volné půdě. Vyschnout by zem úplně neměla.... bez vody není života, cestovatelé v poušti by to potvrdili☺☺☺

dobrajaneckova

Anežko děkuju. Takže i během léta, když si ho moc nevšímáš, ho občas zaléváš? Já jsem se totiž dočetla, prý nezalévat vůbec - no umořila jsem ho chudáčka.

anezka

Thank you, Suzy, it can be seen that it has smaller leaves than two years ago. Which is well ☺

pumpkinhead

Váš brambořík se stále daří, bez ohledu na to, jaké překážky mu brání! ❤️❤️


Your cyclamen continues to thrive, no matter what obstacles are put in its way!

anezka

Díky, Dobro a Evi, není to tak, že bych to uměla. Jen se občas něco povede. Tento brambořík mám už docela dlouho, vždycky jej dám po "zmrzlých" ven do polostínu a pak si ho příliš nevšímám. Někdy jej napadají s oblibou mšice, to hlavně doma a někdy i puklice, to je pak otrava.
Loni jsem jej málem zlikvidovala, měl už velkou hlízu, tak jsem ji koncem jara rozdělila a jedna polovina to neustála. Druhá polovina léto i podzim přežila a zimu protrpěla. Letos od jara byl venku, ale zůstal v žardince (bála jsem se, že bych poničila kořínky). Teprve v říjnu se objevily asi dvě poupata, tak jak se začalo ochlazovat k +5°C, vzala jsem ho na verandu a trochu zalévala a on se asi rozhodl, že už je dost odpočatý, tak v listopadu začal kvést a zatím ho to pořád baví ☺☺☺

Krásně ti to všechno kvete .

dobrajaneckova

Anežko to je nádhera, jen tiše závidím! Já ti to s těmi bramboříky nějak neumím. Letos vyrazil jen pár nitek, nakonec jsem ho vyhodila, v růstu vůbec nepokračoval. Bylo už pozdě a zima. Co s ním děláš v létě?

Why this advertisement?
  • How do you follow a puzzle?

    When you follow a puzzle, it means you receive notifications about new comments on the puzzle.