Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

HAPPY NEW YEAR!!!!!

63 pieces
20 comments
85 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment

Enjoyed........ almost as much as being there.
Also i have great friends that live in the
Netherlands who i'll be seeing next week.
I'll ask them of this nice tradition.
Thanx Much.

schutkleur

Thank you, Nova. These are "oliebollen" . It is tradition in my country (the Netherlands) to eat them on the last day of the year:))

Nova

Happy New Year, Schutkleur. What is this delicious looking dessert?

schutkleur

Ben ook heel blij met m`n monitor, Impie. Een afdankertje van m`n broer die altijd wel weer iets groters en beters vindt :)) Een touchscreen lijkt me eerlijk gezegd voor het puzzelen ook niet echt handig. Alhoewel mijn muis niet bepaald ideaal is. Hij slipt. Het wordt steeds erger. Moet vaak 3 x mikken voordat een stukje op z`n plaats ligt omdat hij er steeds voorbij schiet:((( M`n tijden worden steeds slechter en het is erg frustrerend. Moet misschien eens aan een nieuwe muis gaan denken.

Impie

Dank je voor je goede wensen Schutkleur.
Het is zeker een mooi cadeau van de jongens, ik word nog modern op mijn "oude" dag:DD.. ik kan nu ook beneden "Word Feud" spelen:)) Via Wifi kun je inderdaad internetten.Ik kan de puzzels bekijken en comments geven,maar niet leggen. Zal misschien wel kunnen met bepaalde instellingen, maar ik wil dat niet eens, dat zou me te priegelig zijn (10,5 inch). Bij de pc heb ik een 19 inch LCD monitor,jij hebt een lekker groot scherm voor je neus zo'n 24 inch monitor!! Met de muis werkt ook prettiger dan met je vinger of speciale pen over het scherm schuiven:))

schutkleur

Dank je A3ana! Ik hoop voor je dat 2013 je veel goeds zal brengen!! En dat we allebei maar mooie plaatjes mogen blijven schieten:)))))

schutkleur

Thank you Sue!! I hope 2013 will be a good year for you, with good health and some fun:))
I`m glad you`re still enjoying my pictures!!!!

schutkleur

Dank je, Impie!! Ik hoop echt dat het komende jaar een heel klein beetje gemakkelijker voor je zal worden. Het heeft gewoon heel veel tijd nodig. Ik wens je een goede gezondheid toe!!
Een mooi cadeau, zo`n tablet. Ik heb daar overigens ook totaal geen verstand van. Zo`n ding heeft toch internet? Ik zou gedacht hebben dat je dan ook gewoon zou moeten kunnen puzzelen, maar zal er wel weer helemaal naast zitten. Ik zou `m waarschijnlijk ook te klein vinden om op te puzzelen. Hier bij m`n computer heb ik een 24" monitor. Lekker hoor:))

schutkleur

Thank you, Gemstone!
Un millon de Gracias, Sassykins!!!!!!

schutkleur

Dank je Soydebr!!! Ik wens jou ook een heel gezond 2013! Eerleijk gezegd ben ik dol op oliebollen. Vroeger bakte ik er honderden, maar ook appelflappen, van echte goudreinetringen. Maar ik gebruikte ook ananasringen en stukken ander fruit. Alles is lekker met een krokant deeglaagje :)))
Tegenwoordig ga ik gewoon naar de bakker. Wel zo gemakkelijk :)

schutkleur

Thank you Magdalene! The same to you!!!!

schutkleur

Hi Tampagirl!! A very Happy New Year to you too!!! I hope your health and your energy levels will improve a lot in 2013!!!!!

A3ana

Ik wens je een creatief jaar en een jaar vol van vreugde momenten.

sueswan

Hi schutkleur I hope you had a good Christmas and a Happy New Year. I just wanted to let you know I'm still enjoying your beautiful pictures. I don't always write a note of appreciation but they are appreciated by a lot of people...Sue

Impie

Een heel Goed en Gezond Nieuw Jaar gewenst Schutkleur!!
Weet niet of ik aan het puzzelen van al mijn bookmarks toekom. Zelfs een paar foto's die ik zelf geplaatst heb, ben ik nog niet aan toegekomen met die gekke dagen. Nu even hier en daar wat comments bijwerken:))
Heb voor kerst van mijn zoons tezamen een Samsung tablet gekregen (waarop ik wel kan bekijken maar niet kan puzzelen) en het zal wel even duren voordat ik (volledig) inzicht krijg met mijn boerenverstand, ik weet alleen dat ook daar behoorlijk wat tijd in gaat zitten en kan er wel mee beneden in een luie stoel zitten, maar Jigidi wint het nog steeds ondanks dat ik daarvoor naar boven moet:))

y Prospero Año Nuevo de PuertoRico!

gemstone

And Happy New Year from Vancouver, Canada! :)))

soydebr

Ook een gelukkig nieuwjaar en gezond blijven,dat is wel heel belangrijk.
Oliebollen heb ik al jaren niet meer gegeten, maar dat mis ik ook niet. Vroeger vond ik de appelflappen lekkerder.

magdalene

Happy New Year to you from The Isle of Wight :))

tampagirl

Happy New Year schutkleur!

Leaderboard

wbroeckel313:25
Toto3:32
Carol663:32
tampagirl3:45
magdalene3:50
socwrkr4:12
schutkleur4:14
sueswan4:14
claygirl4:40
docimj4:48