Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

2. ~ Carnaval Beetle.

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
80
124
Solve puzzle
80 pieces
124 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Colorful Animals.
*Max. level 130 pcs.
Why this advertisement?

Leaderboard

  1. MoJhu5:06
  2. Kate1095:09
  3. Lmlmjb5:24
  4. silke5:33
  5. weechee5:39
  6. marygraves5:59
  7. Annie3046:10
  8. nicolelewis3006:18
  9. dangeo196:18
  10. Frohnatur6:19

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

pukkiepuk

Klopt, had gehoopt voor de kerstdagen geholpen te zijn maar wordt helaas in het nwe jaar pas. Dank je wel, ik hoop dat ik dan eindelijk weer eens leuke dingen kan gaan doen. Ik zal woensdag ook voor jou duimen, hoop dat je snel geholpen kunt worden. Ja het is tegenwoordig zo absurd duur om een beetje normale woonruimte te vinden, echt belachelijke prijzen bij jullie dus ook. Ik hoop voor je dat er gauw wat moois op jullie pad komt. :-)) Geeft niets hoor, er is ook nog een leven buiten Jijgidi, ik ben ook wel eens laat. Het beste Gerda, lieve groet! :-))

beeld

Hey pukkiepuk, sta jij voor een rugoperatie? Ik duim voor je! We hebben nog steeds geen goede woonst gevonden,veeeel te duur.Woensdag moet ik naar de heupspecialist voor de uitslag van een onderzoek. (misschien ook een operatie) . Sorry voor het late antwoord,hebhet druk gehad.....Hou je goed.-gerda

pukkiepuk

Dank je wel Gerda! :-)) Ja hoor het gaat nu gelukkig weer even beter, ik sta in de wacht voor een operatie dus ik moet nog even geduld hebben. Zal blij zijn als het eindelijk achter de 'rug' is. Hoe gaat het met jou? Ik begreep dat je in een verhuizing zit? Hoop dat alles een beetje voorspoedig loopt. Jij ook een heel gezellig weekend! Lieve groetjes. :-))

beeld

WOW, dit is een prachtige kever!!! Hoop dat alles oke is met jou. Ik wens je een leuk weekend

Why this advertisement?