Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Pieris blossom

88 pieces
5 comments
19 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Dat knap valt echt wel mee, er hangen namelijk kaartjes aan m`n fruitbomen :))))) `k Zou je er nooit van willen betichten dat je iets geks zegt :)))))) , maar een Reine Claude heeft dus groene pruimen (liggen ook `s zomers bij de groenteman) . Dat ik niet weet hoe m`n blauwe pruim heet komt doordat ik `m besteld heb bij Bakker Hillegom. Maar ik had een geel-rode reuzenpruim besteld en was dus het volgende jaar heel erg verbaasd dat er blauwe pruimen aan kwamen, wel redelijk groot (en èrg lekker) maar niet bepaald reuzenpruimen. Ze hadden dus een verkeerde boom gestuurd. En in hun boekjes stònd helemaal geen blauwe pruim, kon dus ook niet achterhalen wat ik dan wèl gekregen had, in ieder geval zit m`n blauwe pruim niet in het Bakker-assortiment.
`k Weet niet hoe ver het blad van je appelboom al is, maar als de blaadjes zich gaan ontvouwen zit er in het hart van de blaadjes vaak een trosje knopjes. Bij de meeste van m`n bladroosjes kan ik al zien dat er knopjes in zitten.
Bedankt voor je titel-verander uitleg. `k Ga het ergens opschrijven zodat als ik het een keer nodig heb dat ik dan je uitleg bij de hand heb (ben niet zo`n kei in dat soort dingen)

Impie

Knap hoor dat je al die namen van je planten zo uit je mouw kunt schudden:) Ik weet ook niet hoe je blauwe pruim kan heten, is het geen Reine Claude of zeg ik nu iets geks?:))
De titel van je puzzel veranderen is echt een eitje Schutkleur. Je gaat op de titel staan waar je hem ook heb ingetikt, delete wat je wilt veranderen en daarna klik je onderaan op "save" et voila !!:)))
Mijn appelboompjes lopen uit, maar alleen nog blad, nog geen knoppen.

schutkleur

Inderdaad Impie, de Pyrus Domestica is de perenboom. Maar hoe heb je de titel veranderd?? Zou geen idee hebben hoe ik dat moet doen, knap hoor!!!!
Heb net even aan m`n eigen pieris geroken, ruik inderdaad nogal zoetig. Dacht eerlijk gezegd dat de bloesem van alle pruimensoorten wel hetzelfde zouden ruiken, maar dat is dus niet zo. De Victoria ruikt erg flauw, klein beetje zoetig, de Opal heeft niet veel méér geur, m`n blauwe pruim (baal er van dat ik z`n naam niet ken) ruikt echter heel sterk, lijkt op meidoorn. De bloesem van m`n Pyrus :))))) ruikt ook heel lekker, beetje kruidig (`t is een Conference). M`n appel zit nog diep in knop, duurt nog wel even voordat die bloeit. Hoe is `t met jouw appel????

Impie

Bedankt Schutkleur. Ik had geen idee dat het zo moet worden geschreven. Heb wel altijd geweten dat hij zo heette,maar de schrijfwijze is dus anders. Zoals ik het schrijf betekent het een peer...zoveel heb ik wel begrepen,maar ik ga de titel veranderen. Ik heb er met mijn neus bij gestaan en de bloemen ruiken lekker!:-)
Ben benieuwd naar de jouwe morgen:-)

schutkleur

Hé!! Dat is de Pieris Debutante!! De mijne bloeit ook, heb toevallig vanmiddag een foto gemaakt, zal`m morgen posten:)))

Leaderboard

Jigasaurus7:10
schutkleur10:33
Impie10:46
ladyann14:18
ferretlady15:06
canoekaw15:12
veramccormick27:55