Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

grauwe ganzen aan de Albaplas

63 pieces
8 comments
56 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

Dank je A3ana. Zo worden we allemaal steeds een beetje wijzer hier op Jigidi :-)))

A3ana

Het getetter is wel degelijk met een reden.Zo kunnen ze b.v ook aan geven als en een zwak/ziek dier is en dan blijven er 2 achter bij de zieke vogel en ze geven aan dat ze achter blijven en als de zieke vogel sterft ,sluiten de 2 gezonde dieren weer aan bij een volgend voorbij gaande groep.

schutkleur

Afstand houden is bij grotere vogels altijd verstandig. Ik durf een zwaan ook niet echt te naderen, ik heb gelukkig een aardige telelens. Die grote vogels hebben heel veel kracht in die grote vleugels, en in de nek en snavel.

Impie

Ik heb laatst horen vertellen dat ze tijdens de vlucht met hun getetter de voorste aanmoedigen. Moet ook wel want die heeft het het zwaarst! Op de grond weet ik niet waarom ze het doen. Ik blijf altijd wel op gepaste afstand van ze en zeker wanneer ze jongen hebben!:))

schutkleur

Ja, Impie, het wordt er weer tijd voor. Als ik ze hoor ga ik vaak even het balkon op, om naar ze te kijken en te luisteren. Vind het iets speciaals hebben. Vraag me altijd af waarom ze constant zoveel geluid maken. En ze doen het dus niet alleen tijdens het vliegen, ik hoorde ze ook al van verre toen ik de Albaplas naderde.

Impie

Je zult zo langzamerhand wel "ergens" pijn hebben van al die pluimen Schutkleur!:)), maar...again... een gave foto!!

Toen ik afgelopen zondag even in de tuin stond hoorde ik ganzengeluiden boven me. Het waren er niet zo heel veel, maar in een V-vorm vlogen ze richting Zuiden, die voelden de bui al hangen:))

schutkleur

I love geese as well, Graciela. There were hundreds of them, making a lot of noise. As soon as I came close they took off, giving me the opportunity to take some action photo`s :))

Graciela

They are so cute!!

Leaderboard

Graciela3:11
deinert3:46
Garrison4:18
ladena4:20
deewms4:33
Impie4:34
fodus5:49
schutkleur5:50
A3ana6:00
deb130786:05