Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

De Clematis.

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
63
30
Solve puzzle
63 pieces
30 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Why this advertisement?

Leaderboard

  1. limba4:21
  2. Jolein6:16
  3. snoops6:30
  4. 4wings56:33
  5. kimberlyk6:35
  6. AmyLowry6:53
  7. Arun8:05
  8. constancekramer8:22
  9. Patmax11:10
  10. Jonsusan12:25

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

Pindakaaspot

Hallo Annetta leuk van je reactie. Fijn dat je het leuk hebt gehad. Even over de macula, de prik heb ik nog nooit last van gehad.
Na de prik is alleen het zicht bij mij even poos minder , dat komt door de vergroting van de pupil door de injectie. Veel sterkte morgen. Groet.

Annetta

Hee Pinda, net terug van vakantie naar de Baltische Staten! Prachtige landen en nu moet ik meteen morgenvroeg al naar het ziekenhuis in Zutphen voor een prik. Bah, heb je aardig lang last van....
Maar ik heb er niet veel last van gehad in de vakantie, had een goede zonnebril meegenomen... en af en toe een petje op. Was ook prachtig weer. Wat een leuke mooie landen, echt niet verwacht.
Ga er een boel puzzles nu opzetten. Bedankt voor je interesse trouwens!!

Pindakaaspot

Hallo Anneta, hoe gaat het met de macula?

Annetta

Hallo, nog een Macula patiente las ik. Ik had er hiervoor notabene nooit van gehoord, maar las dat 25% van de oudere bevolking dit heeft. Ja, zei mijn oogarts, hoe ouder de mensen worden hoe meer ziektes er ook komen. Soms kun je dit goed tegenhouden en soms niet. Ik ben eerlijk, zei hij, kan vriezen - kan dooien. Ik dacht alleen maar dat ik last had van verschil in licht en donker, de overgangen daarvan.... ik had een nw.l bril nodig maar toen zeiden ze bij Pearl, waar ik was, Ga eerst maar eens naar een oogarts, die klachten vertrouwen wij niet. complimenten voor zo'n zaak trouwens!!

Pindakaaspot

Bedankt voor je compliment Jolein.

Mooie clematis, het lijkt wel of ik die eerder heb gezien. Compliment Pindakaaspot.

Why this advertisement?