Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

ons maantje

56 pieces
10 comments
96 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
schutkleur

:))

A3ana

Moet je hier maar es sterren komen kijken.:-))

schutkleur

Dank je, A3ana. En wat dat betreft zit jij inderdaad op 1 van de betere plekken in Nederland. Dat benijd ik je. Hier zo vlak bij Rotterdam valt het heel erg tegen. `k Heb een kleine telescoop maar die haal ik haast nooit meer tevoorschijn, `t is altijd heel teleurstellend.

A3ana

Pracht foto En heuuu in oost Groningen zijn de nachten nog donker hoor en zie je alles in de lucht(Als het helder is)

schutkleur

De maan was inderdaad mooi de afgelopen week, maar hij was op z`n kleinst (stond op de grootst mogelijke afstand). Een half jaar geleden was hij veel groter. Moet dus nog even wachten voordat ik een foto van een grotere maan kan maken. Kijken naar de maan met een verrekijker vind ik altijd adembenemend. Letterlijk, ik houd dan blijkbaar m`n adem in :))
Wat de sterrenhemel betreft heb je helemaal gelijk. Door de lichtvervuiling hier in Nederland zien wij maar een klein deel van de sterren. Zelfs in het bos op de Veluwe, waar ik er toch al veel meer kan zien, zie je lang niet alles wat er te zien is helaas. Daarvoor zouden alle lichten in Nederland uit moeten.

Impie

Het is inderdaad heel goed gelukt. Hij was vorige week ook heel goed te zien toen hij vol was. Het heeft altijd iets magisch vind ik.
Ik vind het zeker wel interessant, maar mijn man vergaarde zo'n beetje alle kennis die er was over planeten en hun bijzonderheden. Maar met name ook de ruimtevaart!
Wij hebben ooit op vakantie naar Spanje een nachtstop met de bus gehad ergens in Frankrijk, het was pikkedonker en we hebben daar een sterrenhemel gezien, zoveel en zo mooi!!! Daarna nooit meer zoiets moois gezien!

schutkleur

Ja, goed he, Impie. Dat lukte me met de Canon nooit. Was dus heel blij met deze foto. Ben nogal geinteresseerd in astronomie namelijk.

schutkleur

Thank you, Roseheather. Took the photo a few days ago.

Impie

Cool Schutkleur!!

roseheather

Lovely. Thank you! ; )

Leaderboard

txchvygirl2:29
bidmeadb2:32
algurl243:01
Scalle3:07
anouk233:08
dusterr13:09
stefke3:11
rrvv3:14
redfivef13:26
girlmouse613:26