Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

23-02-2020 Proficiat Denise.

Bookmarked Bookmark Solve this jigsaw puzzle later
ShareShare with your friends
ReportReport as inappropriate
84 pieces
84 solves
Solve puzzle

Thanks for sharing. Here is your html-code:

Why are you reporting this puzzle?

Why this advertisement?

Leaderboard

  1. teaqueen4:00
  2. aczym4:11
  3. dotshell5:01
  4. magcat6:11
  5. buttyqueen6:16
  6. BElenbogen6:17
  7. Cirrus6:48
  8. jenstrom6:50
  9. RaniSjalom7:02
  10. shan40677:11

Comments

Please sign in to comment. Don't have a profile? Join now! Joining is absolutely free and no personal information is required.

wammetje

Ik was nog niet klaar maar zat waarschijnlijk aan een verkeerde knop.
We slaan ons er wel doorheen en gaan heel voorzichtig om met de hele situatie'
Maak je alsjeblieft niet teveel zorgen om ons!!

O ja, Fijn dat jullie de puzzel zo leuk vonden. Groetjes uit Veldhoven en zeker ook aan Sieb.
Wie weet tot ziens, waar en wanneer!!!

wammetje

Hallo Madieke en Hoi Denise. Allereerst ben ik erg blij dat ik weer wat hoor en zie van jullie. Ik mis die vertrouwde contacten ontzettend. En laat al die verontschuldigingen maar achterwege. Ik snap het best wel dat je andere dingen aan je hoofd hebt die belangrijker zijn dan mijn puzzels en Jigidi.
Ik ben jullie moeder en oma dankbaar dat zij heeft gereageerd en je weer attent heeft gemaakt op de verjaardagspuzzel voor Denise. Hoe dan ook fijn dat je er weer bent.
En nu over ons: Wij worstelen, zoals iedereen op dit moment, met dat verdomde corona virus en blijven zo veel mogelijk binnen. Afspraken met de kapper en met de fysiotherapie zijn gecanceld en ook een bezoek aan familie in Hoofddorp is voorlopig uitgesteld. Boodschappen doen we zelf nog en ik merk dat buren ons in de gaten houden. Ik ben minder met Jigidi bezig dan voorheen maar dat heeft te maken met het feit dat eind januari bij mij vrouw een lichte vorm van dementie is vastgesteld. Vervelend voor haar en voor mij betekent dat dat ik als mantelzorger aan het werk moet. Tot nu toe reden we ons nog best maar we moeten afwachten hoe het zich verder ontwikkeld.
.

madpol

Ik heb hem gemaakt, heel leuk om te doen! Groetjes denise

madpol

hoi wammetje, ten eerste vind ik het echt verschrikkelijk vervelend dat ik dit nu pas zie... sorry sorry sorry!!! maar dankjewel, je hebt mn dag gemaakt en ik vind hem super mooi! hopelijk tot snel!! liefs denise

madpol

@wammetje

madpol

Was superleuk om te maken! Heb er ruim 8 minuten over gedaan :-))) dankjewel!

madpol

Wammeke............ Sorry sorry sorry dat ik deze niet gezien heb. Maar ik ben gewoon heel lang niet op Jigidi geweest, ik geloof dat het van 1 februari geleden is.. En ik denk dat ik had kunnen weten dat jij zo attent zou zijn om voor Denise een verjaardagspuzzel te posten, maar ik heb er eenvoudig niet aan gedacht.. Nogmaasl mijn excuses. Ik zal deze morgen aan Denise laten zien, ik weet zeker dat ze je dan ook wil bedanken.

Hoe gaat het met jou en je lief? Hopelijk nog niet aan het hoesten of iets dergelijks? Hoe doen jullie dat met boodschappen? Zelf? Kijkt er iemand naar jullie om? Misschien goeie buren ofzo? Hou je asjeblief goed, Wammeke, blijf gezond, want op jullie leeftijd is dat rottige virus echt wel gevaarlijk...

Ik ga nou deze geweldige puzzel oplossen. 84 stukjes. Moet te doen zijn :-)) ♥♥♥

prudentia

Heel veel dank wammetje voor jou antwoord . Lieve groetjes Annie .

wammetje

Hallo Annie. Fijn dat ik nog eens wat van je zie. Ik vind het spijtig dat Maddie niet meer op Jigidi komt maar ik begrijp haar wel. Soms vind ik het ook moeilijk om er mee door te gaan maar het helemaal loslaten kan ik het niet. Ons oude clubje is uit elkaar gevallen, alleen AnneMarie en ik zijn over gebleven. Ik houd toch nog een sprankje hoop dat ik af en toe nog een puzzel van jou ( en ook van Maddie) kan oplossen. Ik wens je alle goeds toe en wees voorzichtig in deze moeilijke tijd met dat corona virus. Dank voor je reactie. Lieve groeten Wim.

prudentia

Dag wammetje wat een mooie puzzel voor Denise en niemand van ons heeft hem gezien . Sorry sorry , ik zal het tegen ons Maddie zeggen zij komt niet meer op jigidi . En ik ook bijna niet meer Maar heel heel veel dank .

wammetje

Thanks TeaQueen!!

Well done -fun puzzle!

wammetje

Thanks Dotty, thanks Cirrus!!

Cirrus

Thanks Wim

dotshell

What a cute puzzle. Happy Birthday, Denise. What fun to have a puzzle dedicated to your special day. Wim, I think you have discovered two brand new species of European birds! (I couldn't read the whole greeting but I think birthday wishes are part of it. Oh to be multi-lingual!) Thanks for the puzzle, Wim! Dotty

wammetje

Maddieke en Denise, ik ben wat vroeg met mijn gelukwens, maar mogelijk kom ik eventjes niet op Jigidi. (Dit heeft niets van doen met carnaval). Ik kom er later wel op terug! Groetjes Wim.

Why this advertisement?