Solve, create, share and talk about jigsaw puzzles

Maja op haar stoel

63 pieces
16 comments
37 solves
Solve puzzle

Comments

Add new comment
Impie

Dank je Schutkleur:)

schutkleur

Ben héél erg blij voor je Impie!!

Impie

Van mezelf ben ik ook niet zo handig met al die dingen, maar gisteren was ook mijn oudste zoon hier en hij heeft me ermee geholpen. Een tijd geleden had ik al een filmpje op YouTube gezet nadat ik een libelle had "gered" uit een schaaltje water, maar ik wist echt niet meer hoe het moest. Het is niet zo heel moeilijk als je verteld wordt nu dit en nu dat:)) Zal het toch eens moeten onthouden!
Trouwens, Liertje heeft het voor elkaar gekregen om de verloren gewaande mail terug te krijgen. Ik was zo blij, het ging mij hoofdzakelijk om de mailtjes die in de concepten stonden en dat ik nu de andere ook weer terug heb is alleen een bonus.

schutkleur

Je hebt gelijk Impie, ook dieren spelen spelletjes. En maak je geen zorgen over de kwaliteit van je film. Met mijn camera kan ik ook filmen maar ik heb het zelfs nog nooit geprobeerd. Zou ook niet weten hoe ik die film dan vervolgens op Youtube zet :)))))))

Impie

Dank je Schutkleur. Ik denk altijd dat ik mijn camera redelijk stil houd, maar als ik op de pc terugkijk dan word ik soms zeeziek:))) Hij beweegt waarschijnlijk mee op mijn ademhaling ook, ik sta met mijn armen vooruit te filmen en op een gegeven moment dan voel ik mijn spieren in mijn bovenarmen.
Goofie "jaagt" verschillende malen per dag op Jansen. Ik lig soms in een deuk, dan gebeurt het wel 3 of 4 keer achter elkaar, hij komt natuurlijk ook vrijwel meteen weer terug! Ik krijg echt het idee dat het van beiden een spelletje is want Goofie stopt altijd op tijd, hij zou hem kunnen pakken als hij dat echt wilde. En als Jansen bang of het zat zou zijn, dan zagen we hem waarschijnlijk niet meer!

schutkleur

:DDDDD `k Was blijkbaar toch nieuwsgierig genoeg om metéén even te kijken Impie. Prachtig hoe Goofie en het begin de duif volkomen negeert. Hoe vaak per dag jaagt Goofie meneer Jansen weg? Hij schijnt Goofie in ieder geval goed te kennen want hij blijft zo lang mogelijk zitten en komt ook bijna meteen weer terug! En tegen `t eind kon je je camera (tablet?) al helemaal stil houden:)) Misschien word je nog wel eens een Spielburg!
`t Was in ieder geval leuk om naar te kijken :)))

schutkleur

Maja had glaucoom. Haar ogen gingen gewoon steeds verder achteruit. Ze was constant onder controle. `k Heb heel wat afgedokterd met haar, iedere keer opnieuw weer naar de dierenkliniek, met de bus. Maar ach, voor zo`n schatje heb je wel wat over:))
`k Zal later vandaag eens naar je spannende film gaan kijken :))

Impie

Een pittige tante was het in ieder geval Schutkleur. Vond het heel bijzonder je verhaal te lezen wat je allemaal met haar kon doen, ze zal waarschijnlijk hebben beseft dat je haar alleen maar wilde helpen. Heb ook met verbazing gelezen over hoe ze terwijl ze blind was nog zo van een stoel op de grond sprong. Hoe kwam het dat ze blind was geworden? Shakey van naast had toen ze 20 was nog hele goede ogen, die zat zelfs nog op mieren te loeren!:)
Zielig hè als ze huidproblemen hebben, dat probleem had Lucky vroeger ook, zelfs zo erg dat toen ik van Liertje zwanger was, de dierenarts hem vanaf zijn schouderbladen tot aan de staartinplant schoor om het zoals de dokter zei het voor mij iets makkelijker te maken om te behandelen met het oog op het lopende en komende kind!? Ook kreeg hij zo'n toeter om zijn nek, vreselijk vond hij het,ik heb nog een (rood geworden) foto van hem met dat ding:))
Ik heb vanmiddag een filmpje van Goofie gemaakt en op YouTube gezet. Als je het leuk vindt kun je kijken op http:/youtu.be/aMmUaLpPyf0 of gewoon op Youtube bij Goofie en de duif
Geen Spielberg kwaliteit natuurlijk!:))

schutkleur

Thank you Susanm22! We were very happy to have her with us that long :))

schutkleur

Ja, Impie, erg mooi, erg lief, maar sommige dingen vond ze toch ècht niet goed. Ze had op een gegeven moment een krom, teruggegroeid nageltje. Daar moest de dierenarts aan te pas komen. Nou, eerlijk gezegd, niet alléén de dierenarts. Er moesten twee assisten aan te pas komen om haar in bedwang te houden en ze zijn er niet zonder kleerscheuren van af gekomen. Even later hoorde ik één van de assistenten zeggen : de kleine schildpadpoesjes zijn het venijnigst van allemaal :)))
Toch kon ik praktisch alles met haar doen. Toen ze een huidprobleem had en haar schouder niet mocht wassen (ze raspte haar huidje kapot) heb ik overslag babyhemdjes voor haar gekocht en er wat extra lintjes aan gezet. Ze stapte er zo in, het ene voorpootje na het andere en dan knoopte ik het op de rug dicht. Nóóit problemen. Wat ik vooral heel moedig vond is dat ze de laatste jaren, terwijl ze blind was, zonder aarzelen van haar stoel sprong. Zóveel vertrouwen dat die grond daar wel zou zijn. Ze sprong toch zomaar in het niets.

she's a beautiful cat. her eyes are gorgeous and her nose is such a delicate shade of pink. 23 years is impressive.

Impie

Wat een mooi beestje Schutkleur, echt een knap smoeltje. 23 jaar is wel een ontzettend hoge leeftijd zeg, ik mag hopen dat Goofie dat zou mogen halen en ik het natuurlijk mag meemaken, dat zou betekenen dat we dan beiden nog ruim 11 jaar te gaan zouden hebben! In theorie zou het kunnen.:-)

schutkleur

Dank je A3ana!

A3ana

Ook al zo,n leukertje

schutkleur

Thank you Roseheather!! She was pretty, and very sweet. Pity that in the end she was blind as well as deaf. Strangely she didn`t seem to mind.

roseheather

So pretty.

Leaderboard

Impie3:50
susanm223:55
denisue4u4:16
kovr4:18
schutkleur4:30
pitmany6:28
jhudd706:41
dweltin7:56
poniesrus9:57